Onaylı Üye
bro middeyasuo da cok güzel calışıyor denemini tavsiye ederim
hocam 50 mesaj oldum üyelik kendiliğinden mi gelicek yoksa başvuru mu yapmam gereklisen bi 50 mesaja ulaş bakalım
bro middeyasuo da cok güzel calışıyor denemini tavsiye ederim
hocam 50 mesaj oldum üyelik kendiliğinden mi gelicek yoksa başvuru mu yapmam gereklisen bi 50 mesaja ulaş bakalım
ilk defa yauso oynayasım geldiarkadaşlar bazı anlarımı klip alıp youtube ye attım. script yasuo ile nasıl oynanması gerektiğini sizlere kısa bir özetle açıklayayım
Mümkün olduğu kadar Z tuşunu kullanın, eğer hakim olursanız sizin de oyunlarınız videodaki gibi geçer
İyi seyirler yorumlarınızı bekliyorum...
nautilus ultisini yemeden önce atmış oyüzden1:33 de Nautilus ultisindeyken normalde hortum atılıyor muydu ?
yoksa scriptden dolayı mı atıyor ?
kendiliğinden sistem tarafından veriliyor dostumbro midde
hocam 50 mesaj oldum üyelik kendiliğinden mi gelicek yoksa başvuru mu yapmam gerekli
preborn bencez tuşunu hangi durumlarda kullanmalıyız ve hangi yasuo configini kullanıyosun lpreborn mu yoksa domination mu
teşekkürlerarkadaşlar bazı anlarımı klip alıp youtube ye attım. script yasuo ile nasıl oynanması gerektiğini sizlere kısa bir özetle açıklayayım
Mümkün olduğu kadar Z tuşunu kullanın, eğer hakim olursanız sizin de oyunlarınız videodaki gibi geçer
eline sağlık dostum umarım bende senin kadar güzel oynarımarkadaşlar bazı anlarımı klip alıp youtube ye attım. script yasuo ile nasıl oynanması gerektiğini sizlere kısa bir özetle açıklayayım
kanka orda qya daha erken basıyor sonra havaya kalkıyor yani havadayken atmıyor merak etme normalde de yaparsın onu1:33 de Nautilus ultisindeyken normalde hortum atılıyor muydu ?
yoksa scriptden dolayı mı atıyor ?