Uzman Üye
Bu hileyi kullanmakta beceri bence
güzel olmuş eline sağlık bide lprebron da oto flash ve tutşturu nasıl kapatırız kapatabiliyomuyuzarkadaşlar bazı anlarımı klip alıp youtube ye attım. script yasuo ile nasıl oynanması gerektiğini sizlere kısa bir özetle açıklayayım
Mümkün olduğu kadar Z tuşunu kullanın, eğer hakim olursanız sizin de oyunlarınız videodaki gibi geçer
İyi seyirler yorumlarınızı bekliyorum...
Bende yasuonun sicripti olmuyor space basıyorum karakter mal mal duruyo anlamadım gittiarkadaşlar bazı anlarımı klip alıp youtube ye attım. script yasuo ile nasıl oynanması gerektiğini sizlere kısa bir özetle açıklayayım
Mümkün olduğu kadar Z tuşunu kullanın, eğer hakim olursanız sizin de oyunlarınız videodaki gibi geçer
saolasın kanka şimdi oyunda deniyeceğim farm vb öğrendim kralarkadaşlar bazı anlarımı klip alıp youtube ye attım. script yasuo ile nasıl oynanması gerektiğini sizlere kısa bir özetle açıklayayım
bilmiodum ben z tuşunu teşkkürarkadaşlar bazı anlarımı klip alıp youtube ye attım. script yasuo ile nasıl oynanması gerektiğini sizlere kısa bir özetle açıklayayım