Script yasuo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Beyler yasuoda hortumu atan bir tuş yok mu lazy'de kendisi otomatik atıyordu güzeldi bunda hangi tuşla?

✨✨✨✨
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
spaceye basılı tutarsan otomatik atıcaktır kanka spaceye basılı tutup adamı hortumun için getirirsen adama doğru atıcaktır

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
spaceye basılı tutarsan otomatik atıcaktır kanka spaceye basılı tutup adamı hortumun için getirirsen adama doğru atıcaktır
space'e basılı tuttuğum zamanda adamın üstüne doğru gidiyor sadece hortumu atması için bir tuş yok mu?

✨✨✨✨
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
space'e basılı tuttuğum zamanda adamın üstüne doğru gidiyor sadece hortumu atması için bir tuş yok mu?
Benim bildiğim kadarıyla yok bende yasuo oynuyorum spaceye basılı tutup gitmesi isterdiği yere sürüklüyorsun ona göre gidiyor zaten otomatik gitmiyor otomatik hortumu atıyor

İsmail
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
dostum bence hiç yasuo falan oynama yone daha güzel çalışıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
yasuo güzel değil dostum tavsiye etmem hotrumu spaceyle atmıyo bu arada minyondan kayıp q yu patlatıyo ayrıca tf lerde direk adamların içine kayıp ölüyo yone daha sağlıklı arkadaşın dediği gibi

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
yasuo güzel değil dostum tavsiye etmem hotrumu spaceyle atmıyo bu arada minyondan kayıp q yu patlatıyo ayrıca tf lerde direk adamların içine kayıp ölüyo yone daha sağlıklı arkadaşın dediği gibi
tamamdır knk

AdBlock for politics
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hocam öyle birşey yok . Yasuo oynamayıda tavsiye etmiyorum (sc ile). Fakat Q yu hızlı atması için ayarları yükselte bilirsin. Ama tab2 daha hızlı ban yersin o ayrı bir konu.

Onaylı Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Yorumlarda yasuo oynama kötü algısı olmuş öyle bir şey yok on numara 5 yıldız çalışıyor lane de x e basılı tutup bekliceksin farmlara q ile son vuruş atıcak hortum birikince de c tuşuna basılı tutucaksın hortumu salıcak bu kadar basit plat1-elmas4 elo arasında da güzel skor elde ediyorum her maçı taşıyamıyorum tabi orası ayrı lateye kalınca durduruyorlar

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Yasuo ile ilgili olumsuz yorumlar olduğu kadar SC nin iyi çalıştığını söyleyenler de cogunlukta. Birazdan onaylanırsa üyeliğim deneyeceğim ilk karakter Yasuo olacak ve göreceğiz nasıl çalıştığını :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...