Script yüksek elo için şampiyon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba bir tane yan hesabım vardı unranked, ben de vlad otpyim sadece vlad oynarak hesabı plat1'e getirdim. Ama artık sıkılmaya başladım oyundan sc ile oynamaya başladım .Bir çok karakteri deneyimledim sc ile ama bir tanesini mainleyip oynamak istiyorum. Sizce Karthus Jungle ile sadece sc açıp oynayayım mı fikirlerinizi merak ettim. Ya da oyun taşıyabilecek bir karakter.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
elmas 1 eloda oynuyorum scsiz, karşıma sürekli xerath, seraphine, lulu, kogmaw, twitch, karthus scriptler geliyor ve oynaması gerçekten zor karşılarında, oyun bilgime ve mekaniğime güvendiğim halde zorlu oluyor, çoğu zaman lose insta, deneyebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka aslında mantıklı, junglda auto smite'ın ekmeğini çok yedim. Haa ligim seninki kadar yüksek değil ama bende mid irelia ve yoneyi main olarak belirledim kendime. Kartush'un gücünü ve latedeki işlerini biliyoruz. Bence mantıklı ama diğer insanlarda farklı şeyler söylebilir tabi. Ek olarak yeni güncelleme geldi, şu bi kaçgün dikkatli olmak lazım fixlendimi bilmiyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kartush tabiki belli etmeden oynarsan anlasılmaz da karsıma çok geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka aslında mantıklı, junglda auto smite'ın ekmeğini çok yedim. Haa ligim seninki kadar yüksek değil ama bende mid irelia ve yoneyi main olarak belirledim kendime. Kartush'un gücünü ve latedeki işlerini biliyoruz. Bence mantıklı ama diğer insanlarda farklı şeyler söylebilir tabi. Ek olarak yeni güncelleme geldi, şu bi kaçgün dikkatli olmak lazım fixlendimi bilmiyoruz
Deneyeceğim fazla karthusu.Ve hile safe değil mi şu an ne zaman belli olur açmayayım mı şimdi

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
junglede kha oynayabilirsin alışınca nayss

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
SC en güzel kasılacak hero bence vayne taşıma kapasitesi yüksek dodge'a uygun sc ile iyi gidiyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
evet plat eloda karthus güçlü olabilir lanede vayne diyebilirim başka aklıma gelmedi

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
çok fazla skillshotı olmayan bi karakter öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Xayah oynaya bilirsin şuan baya meta da bir hero

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Vayne kanka bu çarla challengera kasan bi üye vardı sayfada paylaştıydı hattta

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
oyunun mekaniklerine hakimsen xayah ve kaisa çok güzel oluyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
pro arena da oynanan şampiyonları oynayabilirsin

Üye
4 HİZMET YILI
elmas 1 eloda oynuyorum scsiz, karşıma sürekli xerath, seraphine, lulu, kogmaw, twitch, karthus scriptler geliyor ve oynaması gerçekten zor karşılarında, oyun bilgime ve mekaniğime güvendiğim halde zorlu oluyor, çoğu zaman lose insta, deneyebilirsin
sc ile rank kassak ban riski kaç acaba
Post automatically merged:

kanka xerath olabilir ashede aşırı gidiyor
galiba bu xerath script herosu wfawf

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba bir tane yan hesabım vardı unranked, ben de vlad otpyim sadece vlad oynarak hesabı plat1'e getirdim. Ama artık sıkılmaya başladım oyundan sc ile oynamaya başladım .Bir çok karakteri deneyimledim sc ile ama bir tanesini mainleyip oynamak istiyorum. Sizce Karthus Jungle ile sadece sc açıp oynayayım mı fikirlerinizi merak ettim. Ya da oyun taşıyabilecek bir karakter.
Vayne xerath güçlü ama vayneyi kesin banlıyorlar dia eloda

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
valla knk ben scsiz dia 2 kadar cıktım scli oynuyom şuan o da eğlenmesine oynuyorum scli ile boost atıyorum hesapları dia 4 yaptığım gibi satıyorum ben baya eğleniyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
kesinlikle xearth öneririm karthus da olabilir 2 si baya iyi oluyo yüksek elo dada oynatır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...