Script yüksek elo için şampiyon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İrelia
Yasuo
Ezreal bunlar bana göre çok op

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
irelia 4 stackde yok ediyor karakter zaten rahat oynarsın veya junglede evelyn

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba bir tane yan hesabım vardı unranked, ben de vlad otpyim sadece vlad oynarak hesabı plat1'e getirdim. Ama artık sıkılmaya başladım oyundan sc ile oynamaya başladım .Bir çok karakteri deneyimledim sc ile ama bir tanesini mainleyip oynamak istiyorum. Sizce Karthus Jungle ile sadece sc açıp oynayayım mı fikirlerinizi merak ettim. Ya da oyun taşıyabilecek bir karakter.
hocam jungle da zed sc zed oyna sarıyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
jungle twitch, adc kog maw mid xerath 3'ü seni uzun süre götürür

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba bir tane yan hesabım vardı unranked, ben de vlad otpyim sadece vlad oynarak hesabı plat1'e getirdim. Ama artık sıkılmaya başladım oyundan sc ile oynamaya başladım .Bir çok karakteri deneyimledim sc ile ama bir tanesini mainleyip oynamak istiyorum. Sizce Karthus Jungle ile sadece sc açıp oynayayım mı fikirlerinizi merak ettim. Ya da oyun taşıyabilecek bir karakter.
xerath seraphine kog maw

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Çok yüksek elolarda kullanılmamalı bence anlaşılıyo insanlar anlıyo genel olarak

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Mid oynayacaksan : Viktor, Sylas, Yone, Yasuo,
Jung oynayacaksan: Lee, Kha, Rengar ' Lee'nin insecleri var z tuşuyla totem atıp kaçabiliyor veya combo yapabiliyor '
Adc oynayacaksan: Vayne, Kalista , Jinx
Sup, Thresh, Morgana, Xerath
Top oynayacaksan: Fiora, Darius

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Benim sana önerim irelia sc de çok mekanik konusunda de iyi benim mainm sana da tavsiye ederim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Diana öneririm. Snowball etkisi yüksek bir hero

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Eğer adc oynuyorsan kalista kogwaw jungle oynuyorsan karthus solo irelia mid katarina syndra sup seraphine

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ana hesabında oynamanı önermiyorum İllaki oynayacaksan ADC'ye Samira ve Twitch önerebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...