hocam jungle da zed sc zed oyna sarıyorÖncelikle merhaba bir tane yan hesabım vardı unranked, ben de vlad otpyim sadece vlad oynarak hesabı plat1'e getirdim. Ama artık sıkılmaya başladım oyundan sc ile oynamaya başladım .Bir çok karakteri deneyimledim sc ile ama bir tanesini mainleyip oynamak istiyorum. Sizce Karthus Jungle ile sadece sc açıp oynayayım mı fikirlerinizi merak ettim. Ya da oyun taşıyabilecek bir karakter.
xerath seraphine kog mawÖncelikle merhaba bir tane yan hesabım vardı unranked, ben de vlad otpyim sadece vlad oynarak hesabı plat1'e getirdim. Ama artık sıkılmaya başladım oyundan sc ile oynamaya başladım .Bir çok karakteri deneyimledim sc ile ama bir tanesini mainleyip oynamak istiyorum. Sizce Karthus Jungle ile sadece sc açıp oynayayım mı fikirlerinizi merak ettim. Ya da oyun taşıyabilecek bir karakter.
Benim sana önerim irelia sc de çok mekanik konusunda de iyi benim mainm sana da tavsiye ederimÖncelikle merhaba bir tane yan hesabım vardı unranked, ben de vlad otpyim sadece vlad oynarak hesabı plat1'e getirdim. Ama artık sıkılmaya başladım oyundan sc ile oynamaya başladım .Bir çok karakteri deneyimledim sc ile ama bir tanesini mainleyip oynamak istiyorum. Sizce Karthus Jungle ile sadece sc açıp oynayayım mı fikirlerinizi merak ettim. Ya da oyun taşıyabilecek bir karakter.