- Yasaklandı
KATARİNA
Banlı Üye
arkadaşlar script indirmek istiyorum ban durumu nedir bilen varsa söliyebilirmi ?
indirdğim zaman benle ayarlarını paylaşırmısın ?1 haftadır kullanıyorum daha ban yemedim gerçekten mükemmel aşırı iyi.
100 de 100 ban rıskıarkadaşlar script indirmek istiyorum ban durumu nedir bilen varsa söliyebilirmi ?
Ayarı zaten script yapıyor senin hiç bişeyi ellemene gerek yok.indirdğim zaman benle ayarlarını paylaşırmısın ?
peki hangi tuşlar onu söylermisinAyarı zaten script yapıyor senin hiç bişeyi ellemene gerek yok.
X son vuruş c harass v koridor temizle space combo dodgeyi kendi atıyo zaten kaçırma payı var ama 2 3 skilli kaçırıyo bazen.peki hangi tuşlar onu söylermisin
Ayarlarr basit zor değil onaylı ol gerisi kolay.indirdğim zaman benle ayarlarını paylaşırmısın ?
her hilenin bir ban riski vardır. abartıp report yersen full cabuk olur bence banlanmakarkadaşlar script indirmek istiyorum ban durumu nedir bilen varsa söliyebilirmi ?
var kardeşim varyapılan paylaşımda 1 hafta iel 1 ay arası süre verilmiş ama daha uzun süre kullanan varmı bilemiyorum