ben kasamadım ve kasmayıda tercih etmiyorum belirli ligten sonra oyuna durmadan girmen gerekicek ve bağımlısı olucaksınSc kullanarak en fazla ne kadar ilerleyebildiniz lig olarak chall kasabilen var mı euw-tr fark etmez merak ediyorum
banlanmayan yok yaniBen Unrankdan Gold 3 e Geldim Hesap Banlandı . Ama Forumda Dia 1 Olan Falan Gördüm .
Aynen Öyle Sonuç Olarak Herkes Banlanıyor 1 ay 2 ay İlla Banlanıyor.banlanmayan yok yani
ne anlamadımSadece birkaç gün olabilirim
kullanmaya niyetim yok ki merak ettim chall kasabilen var mı diyeSC de her türlü ban yiyormuşsun dostum
bence oyuncu kaybından dolayı artık daha sertler sürekli avlama yapıcaklar ban wave durmayacak gşibiDia kasan bir arkadaş olduğunu söylemişlerdi ama ben şuan sıfırdan 30a hesap kastım ve 6 maçını attım hileyle hala safe banlanmadı biraz ortalığın durulmasını ve ban wave nin geçmesini bekliyorum.
Belirli aralıklarla oluyor bu ban waveler uzun süreceğini zannetmiyorum ama sıklaştırabilirler.bence oyuncu kaybından dolayı artık daha sertler sürekli avlama yapıcaklar ban wave durmayacak gşibi
dia 1 oynayan adam gördüm thaldrınlol takımında oynarken canlı yayındaSc kullanarak en fazla ne kadar ilerleyebildiniz lig olarak chall kasabilen var mı euw-tr fark etmez merak ediyorum
2m aktif oyuncudan 600 bine düşmüş bi yerde okuduğuma göre bilemiyorumBelirli aralıklarla oluyor bu ban waveler uzun süreceğini zannetmiyorum ama sıklaştırabilirler.
kanka neden böyle risk alıyosun gel bana direkt plat yapiyim seni ne gerek varben gümüşden plat oldum