Scripte başlamak isteyenler nelere dikkat etmeli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar ben kendi hesabımda scye başlamak istiyorum fakat ban yemekten korkuyorum uzun süredir sc kullanan ve scnin taktiklerini bilen örn : çok space basma şu özelliği asla açma veya şunu kesin aç çok iş görüyor
diye bana yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkürler iyi günler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
cok belli etme hep aynı heroyu pickleme gereksiz ölmiyeceğin yerlerde dodgeyi kapat sırıtma yani

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hilenin dodgesini hiç kullanmıyorum ayarlardan kapattım istersen sende kapat yoksa hep dodgelarsan hile olduğun belli olur yada bi tuşa ata ara sıra aç. Ama ben hiç kullanmıyorum sana da onu tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Öncelikle sc yi kendi ana hesabında oynama çünkü sc kullanılan hesap eninde sonunda yakalanma ve ban yeme riski var bu 1 yıl da olur 1 hafta da daha sonrasında benim kendi yaptığım sc ile çok belli etmeden oynamak mesela oyuna girdiğimde ilk yaptığım şey ezEvadeyi açıp gereksiz dodge atacağı skillerin dodge kapatmak oluyor mesela karşında luci varken q dodge açarsan reportlanırsın veya ezreal varken q dodge açarsan early de açıp sonra da kapatabilirsin ama yine de şüphe uyandırır biraz önemli dodgelar açık olursa senin açından iyi olur örn Bc q Morgana q yone u wb

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Öncelikle sc yi kendi ana hesabında oynama çünkü sc kullanılan hesap eninde sonunda yakalanma ve ban yeme riski var bu 1 yıl da olur 1 hafta da daha sonrasında benim kendi yaptığım sc ile çok belli etmeden oynamak mesela oyuna girdiğimde ilk yaptığım şey ezEvadeyi açıp gereksiz dodge atacağı skillerin dodge kapatmak oluyor mesela karşında luci varken q dodge açarsan reportlanırsın veya ezreal varken q dodge açarsan early de açıp sonra da kapatabilirsin ama yine de şüphe uyandırır biraz önemli dodgelar açık olursa senin açından iyi olur örn Bc q Morgana q yone u wb
çok sağol bunları deneyeceğim yan hesabımda

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar ben kendi hesabımda scye başlamak istiyorum fakat ban yemekten korkuyorum uzun süredir sc kullanan ve scnin taktiklerini bilen örn : çok space basma şu özelliği asla açma veya şunu kesin aç çok iş görüyor
dostum dodge ayarını kapat aç yap ve mümkünse tabi biraz saçma gelebilir kogwaw kalista ashe gibi çarlar oynama günümüzde bu çarları oynuyanlar genelde sc gözüyle bakılıyor biraz daha sırıtmayan çarlar al

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
2. bi hesap aç ondan kas kral

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bence bu ban süresi karşınızda ki rakipin sizi reportlayip reportlamamasi ile alakalı

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Selam dostum, fazla belli edecek çarlar oynama. Mesela Vayne ve İrelia gibi çarlar çok belli ediyor. Challenger configleri vardı bulabilirsem atarım onları kullan. Onun dışında bilgin olduğu çarlar oyna mesela hiç lee sin oynamayıp sırf scripte iyi diye lee sin alırsan bilgin olmadığı için yenilirsin. Main olduğun çarlar ile script ile girmeni öneririm. İyi forumlar.

Üye
3 HİZMET YILI
banlanma riskin hileyi ne kadar etkili kullandığına bağlı ne kadar az report yersen o kadar ban yeme riskin azalır

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
öncelikle yeni hesap açıp onda antrenman yapmak en mantıklısı olur zamanla çözersin zaten

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ana hesabında yapma ve çok belli etcek hakaketler yapma dodgeyi kapat

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hilenin ayarlarindan dodge kapali oynardim ben 2 hafta hile yemedim , sora dodge acip oynadim 3, macimda ban yemisdim

Üye
4 HİZMET YILI
çok belli etmeden oynarsan sıkıntı cıkmaz sanırım bende öyle oluyor

Üye
3 HİZMET YILI
banlanma riskin hileyi nasıl kullandığına bağlı çok report yemezsen ban da yemezsin

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
evade hep kapalı bende. Mümkün olduğunca kapalı tutuyorum. Shaco- leblanck gibi heroların özelikle kopyasına vurmaya çalışıyorum. Yoksa çok belli oluyor. Ayrıca darius gibi seri kombo atan herolarda özellikle seri kombo atmasın diye q yeteneğini önceden manuel kullanıyorum. Karşıma gelen oyuncular çok belli ediyor. Kendime o oyuncuları baz alıp o hataları yapmamaya özen gösteriyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
evade modu belirli yerlerde aç sürekli açarsan fark edilmeyecek şeyleri dodgeliyor karşında aşırı skill atan bir çar varsa arasıra kapat antreman modunda bolca alıştırma yap

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Auto Dodge u kapatmalısın öncelikle çok belli edersin ve ban yersin sonra ki aşamalarda dakika 20 ye kadar farm yapıp sonra combolara başlamalısın ufak tefek fight atabilirsin iyi günler

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Hacı daha kullanmadım sc ama dodge u abartacak derece de kullanırsan yüksek ranklarda anlarlar ve reportlarlar yüksek ranklarda bilinen üzere reportlandığında ban yeme olasılığı düşük ranklara göre çok çok yüksek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...