çok sağol bunları deneyeceğim yan hesabımdaÖncelikle sc yi kendi ana hesabında oynama çünkü sc kullanılan hesap eninde sonunda yakalanma ve ban yeme riski var bu 1 yıl da olur 1 hafta da daha sonrasında benim kendi yaptığım sc ile çok belli etmeden oynamak mesela oyuna girdiğimde ilk yaptığım şey ezEvadeyi açıp gereksiz dodge atacağı skillerin dodge kapatmak oluyor mesela karşında luci varken q dodge açarsan reportlanırsın veya ezreal varken q dodge açarsan early de açıp sonra da kapatabilirsin ama yine de şüphe uyandırır biraz önemli dodgelar açık olursa senin açından iyi olur örn Bc q Morgana q yone u wb
dostum dodge ayarını kapat aç yap ve mümkünse tabi biraz saçma gelebilir kogwaw kalista ashe gibi çarlar oynama günümüzde bu çarları oynuyanlar genelde sc gözüyle bakılıyor biraz daha sırıtmayan çarlar alSelam arkadaşlar ben kendi hesabımda scye başlamak istiyorum fakat ban yemekten korkuyorum uzun süredir sc kullanan ve scnin taktiklerini bilen örn : çok space basma şu özelliği asla açma veya şunu kesin aç çok iş görüyor
diye bana yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkürler iyi günler.
2. bi hesap aç ondan kas kralSelam arkadaşlar ben kendi hesabımda scye başlamak istiyorum fakat ban yemekten korkuyorum uzun süredir sc kullanan ve scnin taktiklerini bilen örn : çok space basma şu özelliği asla açma veya şunu kesin aç çok iş görüyor
ana hesabında yapma ve çok belli etcek hakaketler yapma dodgeyi kapatSelam arkadaşlar ben kendi hesabımda scye başlamak istiyorum fakat ban yemekten korkuyorum uzun süredir sc kullanan ve scnin taktiklerini bilen örn : çok space basma şu özelliği asla açma veya şunu kesin aç çok iş görüyor
Auto Dodge u kapatmalısın öncelikle çok belli edersin ve ban yersin sonra ki aşamalarda dakika 20 ye kadar farm yapıp sonra combolara başlamalısın ufak tefek fight atabilirsin iyi günlerSelam arkadaşlar ben kendi hesabımda scye başlamak istiyorum fakat ban yemekten korkuyorum uzun süredir sc kullanan ve scnin taktiklerini bilen örn : çok space basma şu özelliği asla açma veya şunu kesin aç çok iş görüyor
Hacı daha kullanmadım sc ama dodge u abartacak derece de kullanırsan yüksek ranklarda anlarlar ve reportlarlar yüksek ranklarda bilinen üzere reportlandığında ban yeme olasılığı düşük ranklara göre çok çok yüksekSelam arkadaşlar ben kendi hesabımda scye başlamak istiyorum fakat ban yemekten korkuyorum uzun süredir sc kullanan ve scnin taktiklerini bilen örn : çok space basma şu özelliği asla açma veya şunu kesin aç çok iş görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?