Scripti Ban yemeden nasıl kullanabiliriz ve main hesabımıza nasıl yarar sağlarız anlatıyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Band
a var iyarke istiyor arkadaşlık yolla

ü
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Şimdi sadece dodge kullansak otomatik ban yemicek miyiz?

Video İçerik Üreticisi
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
LOL'de Kullanacakların İşine Yarayacak Bir Konu Olmuş.Ben Oynamıyorum Ama Benim Bile Belki Bir Zaman Sonra İşime Yarar.Eline Sağlık Anlattığın İçin ;)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar yöntem geliştirmeniz çok güzel ama oyunda gerçekten yükselmek istiyorsanız script muhabbetini bırakmanız şart.
Scripti eğlenmek gülmek birkaç gün oyunun tadını dibine kadar çıkarıp bırakmak isteyenler için tavsiye ederim, ana hesabını yükseltmek istiyorsan kendine uygun bir rol bul, kendini geliştir, daha önce yapmadığın yapamadığın şeyleri yapmaya çalış.

Bu güne kadar tek bir role kilitlendiysen mesela farklı roller denemeye başla, yeteneğini geliştir, konu sahibinin de dediği gibi oyun takibini oyun bilgini geliştir. Çok üzgünüm ama hileyle yükselmek diye bir dünya yok lol'de, dürüst olmak gerekirse hiçbir oyunda yok.

Hile kullanmak oyunları ciddiye almayan, kısa süre eğlenip bırakmak için kullanan insanların yaptığı bir şey ki ben de bu yüzden kullanıyorum, bu oyunda gerçekten lig çıkma yükselme gibi hedefleriniz varsa bırakın hileyi

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Dostum ban kaderini değiştiremezsin belli etmezsin 1 haftada yemezsin 1 ayda falan eyvallah ama riot un hile koruma sistemi oyun dosyalarının değiştiğini farkediyor her türlü ban yiyeceksin ama konu script kullananlar için yararlı.

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
faydalı paylaşım eyv

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ilk 2 itemi tamamalyana kada royun bitiyor zaten :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
mesela hile çatım duo girdiğim kişi bilmior bunu. beni reportlarlarsa cs deki gibi takım arkadaşlarımda zarar görürmü yada duomda banlanırmı

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İşe yarar evet ama sadece geçiktirir detected olduğu an istersen en safe halde kullan yinede ban yersin üzgünüm

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
ben lol hile açmıştım memory hackerin antreman modunda çalışıyo ama normal maçta çalışmıyo nasıl yapıcam

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Detected olursan kurtuluşun olmuyor ya pek direk ban tüm hesapların

Üye
6 HİZMET YILI
Don't use scripts on an account you don't want to risk losing, you can have fun with it on a smurf or rank up on an alter account.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
mesela hile çatım duo girdiğim kişi bilmior bunu. beni reportlarlarsa cs deki gibi takım arkadaşlarımda zarar görürmü yada duomda banlanırmı

Hayır sadece hileyi kullanan hesap askıya alınır, duo girdiğin insan banlandığı zaman sana bir zarar gelmez, lig düşürmez veya lp götürmez.

fierecol reborn
Griffin Premium
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bence de lane safhasında v x space kullanmaya gerek yok abi gerekirse ölün sadece farmlayın late game'de orbwalker + evade ile 1-2 teamfightte oyunu bitiriyorsunuz zaten şov yapmaya gerek yok

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hhhh thanks for the smart tip : 200iq:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...