Onaylı Üye
LPReborn ile fresh 30 level bir hesabı dia 3'e kadar kastım tecrübelerim şu yönde düşük elo arkadaşlar için space to Win çarlar az çok belli feeder ve troller gelsede Xerath Kog'Maw Vayne cassi gibi çarlar sizi Gold eloya kadar rahatlıkla %75 Win Rate oranıyla götürür düşük elodan bir nevi kurtulup plat eloya yolculuğa çıkıyorsunuz dikkat edin troller bu elolalarda da çok fazla plat olup kendini cha sanan toxicler oyununuza müdahale eder laf eder cart curt bu elonun kanserleri bronz ve Silver kitleden daha beter plat eloyu cha elo sanıp size flame ile saldırırlar yok benim bu hesap smurfum benim West'te ligim Grand falan tarzı boş yapan kitle burada çok plat eloda biraz daha oyunu takip ederek oynamanız da fayda var hareketli ve gezerek oynayın daima bu elodan dia ya yükselirken kullandığım şampiyon genellikle Irelia oldu Irelia scripti gerçekten perfect biraz da oyun zekanız varsa Irelia scripti ile plattan dia ya yükselmek platta kalmaktan daha kolay evade i ben tam kapatmadım belli stun taunt atan skilleri dodgelamak için kullandım pek anlaşılmadı ama gidip Ezreal Q su gibi Syndra Q su gibi skilleri bu eloda sürekli dodge atarsanız fark edilmesi zor olmuyor dediğim gibi sadece belli başlı birkaç skill i dodgelamanız yeterli olacak onları da görmediğiniz yerden dodgelarsanız yine anlaşılır onun içinde sanırım evade de fow skillshot tarzı bir şey vardı onun tickini kaldırmanız yeterli çok fazla belli eden çarlardan bu eloda uzak durun misal Kog'Maw insan üstü bir kite atıyor yani gerçekten lcs oyuncularının bile atamayacağı tarzda bir kite çok belli ediyor önermem ADC oynayan arkadaşlar için ise bu eloda Samira öneririm direkt olarak ve Ezreal, Irelia'nın banlı olduğu zamanlar Ahri oynuyorum çok mobil bir çar ve scriptte lpreborn da gayet başarılı.
Eleştirime gelecek olursak bir kez yakınmıştım yine yakınıyorum yeni şampiyonların scriptleri eklenmeli vex viego zeri ve scripti eklenmemiş eski şampiyonların scriptleri evade e yeni şampiyonlar skillshotları da eklenmeli diye düşünüyorum mesela vex in skilleri dodgelanmıyor pek kullanmıyorum ama düşük elo bir hesapta oynarken bende evade yi sonuna kadar açıyorum activator e everfrost galeforce ve saymadığım diğer itemlerde var tabii sinsi pençe gibi eklenmeli onun dışında ücretsiz bir script için gerçekten lpreborn başarılı sadece eksikleri var biraz zamanla düzeleceğine eminim biraz karmaşık yazdım anlattım kusura bakmayın pek düzenli olmadı katkım olursa ne mutlu.
Not: Yani dostlarım kısaca anlatmak istediğim script size Free oyun kazandırmaz sadece oyunu kazanmanıza üçüncü parti yazılım olarak yardımcı olur sizin yerinize kombo atar kite atar dodge atar oyunu kazanmak kısaca scriptten geçmiyor sizin oyun bilginizden geçiyor siz oyunu ne kadar iyi okursanız oyunlarınızdan Win alma oranınız scriptle beraber iki kat belki de daha fazla artar kendimden örnek vereyim yetenekli bir oyuncu değilim bu yüzden script kullanıyorum ama oyunu iyi okuya biliyorum ne yapacağımı bildiğim için Master eloya kadar yükseldim bu zamana kadar ne yalan söyleyim ötesine geçemedim cha oldum Grand oldum dersem yalan olur maksimum Master eloyu gördüm ama oyun bilgimi daha çok geliştirerek o eloları da göreceğim tabii script detected olmazsa

Eleştirime gelecek olursak bir kez yakınmıştım yine yakınıyorum yeni şampiyonların scriptleri eklenmeli vex viego zeri ve scripti eklenmemiş eski şampiyonların scriptleri evade e yeni şampiyonlar skillshotları da eklenmeli diye düşünüyorum mesela vex in skilleri dodgelanmıyor pek kullanmıyorum ama düşük elo bir hesapta oynarken bende evade yi sonuna kadar açıyorum activator e everfrost galeforce ve saymadığım diğer itemlerde var tabii sinsi pençe gibi eklenmeli onun dışında ücretsiz bir script için gerçekten lpreborn başarılı sadece eksikleri var biraz zamanla düzeleceğine eminim biraz karmaşık yazdım anlattım kusura bakmayın pek düzenli olmadı katkım olursa ne mutlu.
Not: Yani dostlarım kısaca anlatmak istediğim script size Free oyun kazandırmaz sadece oyunu kazanmanıza üçüncü parti yazılım olarak yardımcı olur sizin yerinize kombo atar kite atar dodge atar oyunu kazanmak kısaca scriptten geçmiyor sizin oyun bilginizden geçiyor siz oyunu ne kadar iyi okursanız oyunlarınızdan Win alma oranınız scriptle beraber iki kat belki de daha fazla artar kendimden örnek vereyim yetenekli bir oyuncu değilim bu yüzden script kullanıyorum ama oyunu iyi okuya biliyorum ne yapacağımı bildiğim için Master eloya kadar yükseldim bu zamana kadar ne yalan söyleyim ötesine geçemedim cha oldum Grand oldum dersem yalan olur maksimum Master eloyu gördüm ama oyun bilgimi daha çok geliştirerek o eloları da göreceğim tabii script detected olmazsa
Moderatörün son düzenlenenleri: