Scripti belli ederek oynayanlarla ilgili düşüncem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Uzun zaman sonra lole döneyim dedim yeni hesap açtım script felan kullanırım dedim diğer hesabımla oynamak istemedim 2 günde 2 tane reportlama yaptım hile den 2 sinin de geri bildirimi geldi madem kullanıyonuz belli etmeyin agalar bu ne reportladıgım ban yiyor :d soruyorum ligim plat elmas felan filan olum bırakın bu işleri la cevap yazmayın bare vaktinize yazık değil mi her seferinde yeni hesap açıyonuz belli etmemek için uğraşmıyonuz bile kısın şu ayarları biraz... ya ben paranoyak oldum herkesi hile sanıyorum ya da gerçekten çok belli ediyonuz bakalım bu gün kaç kişi ban yemiş :d...

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yani hile için forumu kullanıyorsun, hileyi de kullanıyorsun gerçi onaylı üye değilsin, birde forumda post açıyorsun hileleri banlatıyorum diye, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Knk zaten hesap olmuş kaç para millet tr hesabını tanesi 6 centten minimum 100 alım olarak satıyor
o da 6 7 dolar yapıyor zaten

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Knk hile zaten banlatmama garantisi vermiyor ki 5-6 elde kesin ban yiyorsun

︻デ═一 ▸Kaneki Ken
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Aylardır ban yemeyen ben bunu beğendi, main hesabında yapıyorum hemde. Tüm şampiyonlar açık 147tane kostüm var ve hesap 382seviye

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
yani hile için forumu kullanıyorsun, hileyi de kullanıyorsun gerçi onaylı üye değilsin, birde forumda post açıyorsun hileleri banlatıyorum diye, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Hayırdır batan bişey mi var belli etmeyin diyorum ben kullanmayın değil boş yapmasan mesela
Post automatically merged:

Aylardır ban yemeyen ben bunu beğendi, main hesabında yapıyorum hemde. Tüm şampiyonlar açık 147tane kostüm var ve hesap 382seviye
Çaktırmadan kullanın diyorum usta herkes ban yiyor demiyorum emeğe yazık düsük levellerle eşleştiği için hesap millet bodozlama oynayıp ban yiyor

ben de onu diyorum işte kesin diye bişey değil düzgün kullanırsan yemezsin ayarları kökleyip ban yiyenlerden bahsediyorum bazı arkadaşlar gtuyle okuyo kuyruk acısı ondan

Son düzenleme:
BEAST
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Hayırdır batan bişey mi var belli etmeyin diyorum ben kullanmayın değil boş yapmasan mesela

Çaktırmadan kullanın diyorum usta herkes ban yiyor demiyorum emeğe yazık düsük levellerle eşleştiği için hesap millet bodozlama oynayıp ban yiyor

ben de onu diyorum işte kesin diye bişey değil düzgün kullanırsan yemezsin ayarları kökleyip ban yiyenlerden bahsediyorum bazı arkadaşlar gtuyle okuyo kuyruk acısı ondan
O da zaten sana belli etme dediğin için laf yapmadı, raporladığın için laf yaptı ortada yanlış anlaşılma olmasın.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
O da zaten sana belli etme dediğin için laf yapmadı, raporladığın için laf yaptı ortada yanlış anlaşılma olmasın.
kanka adam hile kullanıyosun sonra kullananları banlatıyorsun diyor bide onaylı üye değilsin diyor eleman 2020 kayıtlı beni küçümsüyor güya ben kullanmazken karşıma gelip de hem kullanıp hem de kazanamayan üstüne de belli eden adamı reportlarım niye reportlamıyım hem de hile kullanıp üstüne reportlamakla ne alakası var ki öyle bi kural mı var belli etmeseydi belli etmek de onun cezası olsun öğrensin ban yemeden oynamayı ne güzel işte yararlı iş yapıyorum

:fastthink:

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
kullanmak istiyen nasıl kullanmak istiyorsa kullanır ban yememesi riotun uyuşukluğu

BEAST
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kanka adam hile kullanıyosun sonra kullananları banlatıyorsun diyor bide onaylı üye değilsin diyor eleman 2020 kayıtlı beni küçümsüyor güya ben kullanmazken karşıma gelip de hem kullanıp hem de kazanamayan üstüne de belli eden adamı reportlarım niye reportlamıyım hem de hile kullanıp üstüne reportlamakla ne alakası var ki öyle bi kural mı var belli etmeseydi belli etmek de onun cezası olsun öğrensin ban yemeden oynamayı ne güzel işte yararlı iş yapıyorum

:fastthink:
Yok yani onun üslubu yanlış senin yaptığın da etik değil. Şimdi hile kullanıp etik demeye hakkın yok denebilir lakin suçlular arasında yazılı olmayan kuraldır bu tür şeyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...