Aylardır ban yemeyen ben bunu beğendi, main hesabında yapıyorum hemde. Tüm şampiyonlar açık 147tane kostüm var ve hesap 382seviyeKnk hile zaten banlatmama garantisi vermiyor ki 5-6 elde kesin ban yiyorsun
Hayırdır batan bişey mi var belli etmeyin diyorum ben kullanmayın değil boş yapmasan meselayani hile için forumu kullanıyorsun, hileyi de kullanıyorsun gerçi onaylı üye değilsin, birde forumda post açıyorsun hileleri banlatıyorum diye, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Çaktırmadan kullanın diyorum usta herkes ban yiyor demiyorum emeğe yazık düsük levellerle eşleştiği için hesap millet bodozlama oynayıp ban yiyorAylardır ban yemeyen ben bunu beğendi, main hesabında yapıyorum hemde. Tüm şampiyonlar açık 147tane kostüm var ve hesap 382seviye
ben de onu diyorum işte kesin diye bişey değil düzgün kullanırsan yemezsin ayarları kökleyip ban yiyenlerden bahsediyorum bazı arkadaşlar gtuyle okuyo kuyruk acısı ondanKnk hile zaten banlatmama garantisi vermiyor ki 5-6 elde kesin ban yiyorsun
O da zaten sana belli etme dediğin için laf yapmadı, raporladığın için laf yaptı ortada yanlış anlaşılma olmasın.Hayırdır batan bişey mi var belli etmeyin diyorum ben kullanmayın değil boş yapmasan mesela
Post automatically merged:
Çaktırmadan kullanın diyorum usta herkes ban yiyor demiyorum emeğe yazık düsük levellerle eşleştiği için hesap millet bodozlama oynayıp ban yiyor
Post automatically merged:
ben de onu diyorum işte kesin diye bişey değil düzgün kullanırsan yemezsin ayarları kökleyip ban yiyenlerden bahsediyorum bazı arkadaşlar gtuyle okuyo kuyruk acısı ondan
kanka adam hile kullanıyosun sonra kullananları banlatıyorsun diyor bide onaylı üye değilsin diyor eleman 2020 kayıtlı beni küçümsüyor güya ben kullanmazken karşıma gelip de hem kullanıp hem de kazanamayan üstüne de belli eden adamı reportlarım niye reportlamıyım hem de hile kullanıp üstüne reportlamakla ne alakası var ki öyle bi kural mı var belli etmeseydi belli etmek de onun cezası olsun öğrensin ban yemeden oynamayı ne güzel işte yararlı iş yapıyorumO da zaten sana belli etme dediğin için laf yapmadı, raporladığın için laf yaptı ortada yanlış anlaşılma olmasın.
Yok yani onun üslubu yanlış senin yaptığın da etik değil. Şimdi hile kullanıp etik demeye hakkın yok denebilir lakin suçlular arasında yazılı olmayan kuraldır bu tür şeyler.kanka adam hile kullanıyosun sonra kullananları banlatıyorsun diyor bide onaylı üye değilsin diyor eleman 2020 kayıtlı beni küçümsüyor güya ben kullanmazken karşıma gelip de hem kullanıp hem de kazanamayan üstüne de belli eden adamı reportlarım niye reportlamıyım hem de hile kullanıp üstüne reportlamakla ne alakası var ki öyle bi kural mı var belli etmeseydi belli etmek de onun cezası olsun öğrensin ban yemeden oynamayı ne güzel işte yararlı iş yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?