Onaylı Üye
Arkadaşlar scripti çöp kutusna attım winrar dosyasını sildim nasıl emin olucağım sildiğimden
&appdata& nere yazıcamC:/ diskinden bogaripper dosyasını ve %appdata% üzerinden temizleyebilirsiniz tamamen iyi forumlar
temp de birsürü var hangisiC'den bogaripper ve temp klasörünü sil herşeyi tamamen kapatıp
halletmeden 1 kez girdim main hesapa bişi olur muc klasöründeki bogaripper dosyasını halletmen lazım
temp den falan silmeden 1 kez maine girdim ban yermiyimC'den bogaripper ve temp klasörünü sil herşeyi tamamen kapatıp
appdata da bogaripper yok kiC:/ diskinden bogaripper dosyasını ve %appdata% üzerinden temizleyebilirsiniz tamamen iyi forumlar
temp de bulamadım bogaripperi bide bogaripepri silemden önce 1 kez main çarda girdim ban yermiyimC:/ klasöründeki bogaripper dosyasını silip temp prefetch dosyalrı siliniz
%temp% yazıp orda buldunuzmu? söylermisiniztemp de bulamadım bogaripperi bide bogaripepri silemden önce 1 kez main çarda girdim ban yermiyim
öyle şey olurmu hocam ya ban yerse en sağlıklısı format.kullanmazsan sıkıntı cıkmaz sil geç
yiyebilirsin dostum düşük ihtimalle&appdata& nere yazıcam
Post automatically merged:
temp de birsürü var hangisi
halletmeden 1 kez girdim main hesapa bişi olur mu
temp den falan silmeden 1 kez maine girdim ban yermiyim
appdata da bogaripper yok ki