Çözüldü scriptin hala calısmaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
xfproject hatasız calısıyor oyun ıcınden scrıptı de acıyorum calısıyor dıt dıye ses gelıyor leaugeoflegends.exe beklenıyor dıyor egıtım modunda bır oyun kurdum calısıyor mu dıye scrıpt game found oldu oyunu buldu calısıyor dıye dusundum ama oyun basladıgında scrıpt yoktu ve shıfte basmayı denedım gelmedı zaten chatte de tool ıle alakalı bırseyler yazması lazım sanırım hıcbırı yoktu

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bende hileyi ilk denediğimde böyle bir sorun yaşadım League Of Legends.exe açıkken tekrar hileyi yani CMD'yi kapatıp tekrar hileyi sıfırdan aç.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
löle hextec tam onarımı yap biraz vakitini alır ama tüm sorun çözülür haberin olsun kanmakm yardıumı our inşallah

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
xfproject hatasız calısıyor oyun ıcınden scrıptı de acıyorum calısıyor dıt dıye ses gelıyor leaugeoflegends.exe beklenıyor dıyor egıtım modunda bır oyun kurdum calısıyor mu dıye scrıpt game found oldu oyunu buldu calısıyor dıye dusundum ama oyun basladıgında scrıpt yoktu ve shıfte basmayı denedım gelmedı zaten chatte de tool ıle alakalı bırseyler yazması lazım sanırım hıcbırı yoktu
Aynı sorun var bende de 2-3 gündür çözüm arıyorum ama çözüm yok çözüm sunanlarda önceki postlardan görüp verilen aynı cevapler bütün çözümleri denedi framenetwork bla bla herşeyi yükledim visualc falan ama aynı gamefound yazıyor hile çalışmıyor konu da açtım cevap yok sucks biraz

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
the script has an error in the drawing part, if you managed to remove it you can access and play normally, just go to the game folder and change the autoloss
Post automatically merged:

there is a hotfix on the website to fix this, but you can also play by disabling the drawings

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...