Bende hileyi ilk denediğimde böyle bir sorun yaşadım League Of Legends.exe açıkken tekrar hileyi yani CMD'yi kapatıp tekrar hileyi sıfırdan aç.
löle hextec tam onarımı yap biraz vakitini alır ama tüm sorun çözülür haberin olsun kanmakm yardıumı our inşallah
Ya bak şimdi adını unuttum ama net framework ve birşey daha yüklemen lazım.denedım olmadı
Post automatically merged:
senınkını de denedım o da ıse yaramadı
Aynı sorun var bende de 2-3 gündür çözüm arıyorum ama çözüm yok çözüm sunanlarda önceki postlardan görüp verilen aynı cevapler bütün çözümleri denedi framenetwork bla bla herşeyi yükledim visualc falan ama aynı gamefound yazıyor hile çalışmıyor konu da açtım cevap yok sucks birazxfproject hatasız calısıyor oyun ıcınden scrıptı de acıyorum calısıyor dıt dıye ses gelıyor leaugeoflegends.exe beklenıyor dıyor egıtım modunda bır oyun kurdum calısıyor mu dıye scrıpt game found oldu oyunu buldu calısıyor dıye dusundum ama oyun basladıgında scrıpt yoktu ve shıfte basmayı denedım gelmedı zaten chatte de tool ıle alakalı bırseyler yazması lazım sanırım hıcbırı yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?