Kesinlikle bende onu kastettim bu duruma geldiğinde olay karakteri iyi oynamak değil kesinlikle oyun bilgisi devreye girerOyun bilgisi çok önemli mesela jungle'ın nereden geleceğini script sana söylüyor bunu iyi kullanman gerek lane üstünlüğünü üzerine alman lazım ne zaman dondurup ne zaman ittirmen gerektiğini bilmen lazım Matchupları bilmediğin için de yenilebilirsin
Last hit tuşu baya iyi cidden farm kaçırmıyor diyebilirimdostum oyun yetenegide gerekiyor eskisi gibi space basarak vin alamıyorsun mesala bazen farm almaya calış yani son vuruş yap x tuşuna basaran kendi yapıyor saten kendi otomatik doch atıyor kkendine göre ayarlaman gerekioyr
Gerçekten başarı hocam 0/10 tebrik ediyorum önceliklearkadaşlar scriptle nasıl oynamam gerekiyor ne yapmam lazım adam kesebilmem için ben hiç adam kesemıyorum hep feedliyorum script varken utanıyorum bu durumdan lütfen yardımcı olun yalandan ban yicez bide adam kessem neyse 0-10 gidiyom maçlarda![]()
Şansızlık olmuştur belki öyle demeyrlimGerçekten başarı hocam 0/10 tebrik ediyorum öncelikle