Scriptler Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bruh
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Merhabalar,

İlk sorum olarak;
LazySharp'ı sadece 2-3 gün arası bir süre kullandım ve çok hızlı bir sürede ban yedim. Hotfix hızlı bir şekilde ban yedirtiyor. Daha iyi ve güncel bir hotfix varmıdır yada hileye güncelleme gelecek mi?

İkinci sorum olarak;
WindSharp'ı yaklaşık 3-4 ay önce kullanmıştım fakat ban yememiştim WindSharp şuanlık kullanılamıyor, güncelleme gelecekmi?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler, eğer sorduğunuz bir soru varsa bende size yardımcı olacağım. İyi forumlar

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Windsharp kapandı diye biliyorum ama geri getitirler herhalde

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Scriptin hızlı ban atmasının sebebi hotfix değil hilenin detected olması hotfix kullansan da kullanmasan da 1-5 gün arası ban yiyeceksin. İyi ve güncel hotfix diye bir şey yok bu config değil bu config daha iyi gibi bir şey diyemeyiz. Hotfix dediğin şey oyunun dengesini bozmayan küçük patchlerden sonra hileyi kullanmak için yaptığımız eski sürüme dönme işlemidir. Windsharp da aynı lazy gibi detected oldu 2 gün içinde ban attığı için kapatıldı. Geri gelir mi gelmez mi orasını leftspace bilir.

bruh
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Pek fazla sc kullanmadım fakat Windsharp kullandığım en iyi sclerdendi bir koruma gelirse çok iyi olur, bide dediğine göre dedected olduysa lazysharpı kapatmaları lazım 2 hesabım gitti hesap oluşturması 10dk fakat gelirse ne zaman gelir uzunluğu merak ediyorum.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Windsharp scripti mhnindi o yüzden keyiflerine bağlı olarak herşeyi yapabiliyorlardı. Şu anki lazy mhnin değil ***** script yani büyük ihtimalle şu an gittiği yere kadar gitsin kafasındalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...