WSReborn hakkında öneriler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese selam, yaklaşık sezon 3'den beri LoL oynuyorum ve sezon 6-7-8-9 olmak üzere Master ve Grandmaster oldum. Sezon 10'da Challenger oldum ve hesabım script olanlara küfür ve hakaret etmekten kalıcı olarak uzaklaştırıldı. Bu sürede hiç script kullanmadım. Şu an ben de script kullanmak istiyorum çünkü artık kafayı yemek üzereyim. Oyunuma gelen scriptler yüzünden ban yedim :D Artık ben de kullanmak istiyorum. Beraber bir şeyler paylaşabilirsek sevinirim. Config, öneri, görüş olsun vb. tarzında önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hocam ''ADC MAİN'' configi cidden işe yarar, çoğu hero da başarılı bir config öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Cevap için teşekkür ederim. Ayarlar falan nasıl yapılıyor acaba hiç bilmiyorum confingi atıp direkt oynamaya mı başlıyoruz? ya da oyun içi ayarlar nasıl? Pencere modunda mı oynamak zorundayız vsvsvvs

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Cevap için teşekkür ederim. Ayarlar falan nasıl yapılıyor acaba hiç bilmiyorum confingi atıp direkt oynamaya mı başlıyoruz? ya da oyun içi ayarlar nasıl? Pencere modunda mı oynamak zorundayız vsvsvvs
Kanka yanlış anlama da hilenin forum konusuna girince zaten anlatıyor her şeyi, grandmaster olmuş adamsın azıcık zeki biri olduğunu varsayarak diyorum, gidip denemeye ne dersin? tam ekranda açarsın çalışmazsa pencereye alırsın falan?

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Kanka yanlış anlama da hilenin forum konusuna girince zaten anlatıyor her şeyi, grandmaster olmuş adamsın azıcık zeki biri olduğunu varsayarak diyorum, gidip denemeye ne dersin? tam ekranda açarsın çalışmazsa pencereye alırsın falan?
Fark ediyor mu anlamında dedim hocam. Bazı yazılımlarda küçükte olsa fps Drop yaşayabiliyor o yüzden sordum

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Fark ediyor mu anlamında dedim hocam. Bazı yazılımlarda küçükte olsa fps Drop yaşayabiliyor o yüzden sordum
Kanka yine aynı cevabı vereceğim yanlış anlamazsan, deneyebilirsin. Benim bilgisayarımda fark edilebilir bir şey yok belki seninkinde olacak, bilgisayarının özelliklerine göre değişecek bir soru bu

edit: ki zaten bir uygulamayı tam ekran modunda açarsan her zaman daha fazla fps alırsın

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
tabi ki birşeyleri deneyebilir ancak böyle bir fikir sunacağına işlerimizi kolaylaştırma açısından çözüm sunsan arkadaşada kolaylık sağlasan nasıl olur peki ?

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
tabi ki birşeyleri deneyebilir ancak böyle bir fikir sunacağına işlerimizi kolaylaştırma açısından çözüm sunsan arkadaşada kolaylık sağlasan nasıl olur peki ?
Balık vermek yerine balık tutmayı öğretim, senin bu yorumu yazma amacın ne peki? :D

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
herhangi bir config kullanıp kendine göre editlemeni tavsiye ederim scriptle maximum 10 maçtan sonra zaten her şeyini kendin kavrarsın ki kendin kavraman daha iyi

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Sc de aynıLolde nasıl bilgin varsa sc dede aynı şekilde olman lazım ilk başlarda garip gelir ama zamanla herşeyini öğrenirsin ve zevk alarak oynarsın feedleyen prelerin yoksa tabi

Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bu sitenin hilesi güzel deneye bilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
adc main config kullan ben öyle kullanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
adc main config kullanabilirsin baya güzel

Süper Üye
2 HİZMET YILI
Adc main config + Kalista xerath vayne twitch karakterleri çok iyi oluyor

Düşün ve harekete geç🌪️
Banlı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
ADC MAİNin configini kullanıyorum gayette kusursuz çalışmakta.Herkese de tavsiye ederim.İyi forumlar. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...