- Konuyu başlatan
-
Ben o noktadayım şuan. Oyuna 40 dakika katlanamıyorum artık bi noktadan sonra trollemeye başlıyorum.yeteri kadar oyun bilgin varsa ve oyunu iyi oynayabiliyorsan fakat oyundan sıkılmışsan sc açarsan bir şey olmaz kanka sadece biraz unutursun sc siz 2 3 maçtan sonra gelirsin kendine
Ranked dışında maça girmedim uzun zamandır.bence öldürür ranked hariç sc kapatarak oyna
Eğlence amaçlı denemeye karar verdim, bakalım.fena halde öldürüyor bazen sc siz giriyorum ister istemez elim space tuşuna gidiyor bi bakıyorum ölmüşüm o yönden kötü ama oyunu kafanda bitirdiysen ki lol benim içiin ta 2019 da bitti eğlence amaçlı açabilirsin...
Nasıl yani?Kullanmaya göre değişeceğini düşünüyorum
Ben de bazı skillerin rangelerini öğrenmiştim.kesinlikle hayır ben scriptten bir sürü şey öğrendim özellikle kite ve rakip skilleri cd leri çok işime yaramıştı bıraktıktan sonra bile faydasını gördüm fakat ilk bıraktığın zaman biraz zor oluyor oynamakl
Aksine tamamen otomatiğe alışmak yetenekleri zayıflatmaz mı?Mekanik olarak yaptığın hiçbir şey yok neredeyse. Öldüreceğini düşünüyorum
komboyu full sc ye attırırsan yetenek kalmaz zamanla arada kendin oyna zevki öyle çıkıyorBot Of Legends(BOL) döneminde 4 aya yakın script kullanmıştım. Bıraktıktan sonra 2014'ten beri oynadığım oyuna yeni başlamış gibi bütün skillere kafa atıyordum. Şimdilerde oyuna rekabetçi, dakikası dakikasına hesap yaparak değil de eğlencesine giriyorum. Tekrar kullanmayı düşünmüyorum. Sizce script yeteneği öldürüyor mu?
Evet test edildi onaylandı eğer sadece sc in dodge atmasına izin verirseniz sc yi bıraktığınızda dodge atamazsınız herkese tavsiyem olabildiğince kendiniz de dodgelamaya çalışın sizin yapamadığınız yerde sc dodgelar ayrıc sabiy kalıp sadece sc nin dodge atmasına izin vermek hile olduğunuzu fazlasıyla belli ederBot Of Legends(BOL) döneminde 4 aya yakın script kullanmıştım. Bıraktıktan sonra 2014'ten beri oynadığım oyuna yeni başlamış gibi bütün skillere kafa atıyordum. Şimdilerde oyuna rekabetçi, dakikası dakikasına hesap yaparak değil de eğlencesine giriyorum. Tekrar kullanmayı düşünmüyorum. Sizce script yeteneği öldürüyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?