Scriptler yeteneği öldürüyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Web Design and Dev
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
yeteri kadar oyun bilgin varsa ve oyunu iyi oynayabiliyorsan fakat oyundan sıkılmışsan sc açarsan bir şey olmaz kanka sadece biraz unutursun sc siz 2 3 maçtan sonra gelirsin kendine
Ben o noktadayım şuan. Oyuna 40 dakika katlanamıyorum artık bi noktadan sonra trollemeye başlıyorum.
Post automatically merged:

bence öldürür ranked hariç sc kapatarak oyna
Ranked dışında maça girmedim uzun zamandır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
scripte alıştıktan bi süre sonra scsiz oynayınca zorluk yaşıyorsun ama scsiz oynayıp alışırsan devam edersen eskisinden daha iyi oynarsın

Web Design and Dev
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
fena halde öldürüyor bazen sc siz giriyorum ister istemez elim space tuşuna gidiyor bi bakıyorum ölmüşüm o yönden kötü ama oyunu kafanda bitirdiysen ki lol benim içiin ta 2019 da bitti eğlence amaçlı açabilirsin...
Eğlence amaçlı denemeye karar verdim, bakalım.
Post automatically merged:

Kullanmaya göre değişeceğini düşünüyorum
Nasıl yani?

Defacer
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Tabii ki de köreltir arada hilesiz oynamakta iyidir tavsiye ederim :)

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kesinlikle hayır ben scriptten bir sürü şey öğrendim özellikle kite ve rakip skilleri cd leri çok işime yaramıştı bıraktıktan sonra bile faydasını gördüm fakat ilk bıraktığın zaman biraz zor oluyor oynamakl

Web Design and Dev
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
kesinlikle hayır ben scriptten bir sürü şey öğrendim özellikle kite ve rakip skilleri cd leri çok işime yaramıştı bıraktıktan sonra bile faydasını gördüm fakat ilk bıraktığın zaman biraz zor oluyor oynamakl
Ben de bazı skillerin rangelerini öğrenmiştim.

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Belli bir süreliğine Sc ile oynamaya alışırsın, ama kısa süre sonra eski haline dönersin. Yine de tamamıyla kötü etkilemez, sadece alıştığın için eski haline dönmen gerekir.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Mekanik olarak yaptığın hiçbir şey yok neredeyse. Öldüreceğini düşünüyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
elbette öldürür. bir de sc ile oynadıktan sonra scsiz keyif almazsın muhtemelen.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
evet, oldurur

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
yüksek ihtimalle öldürür sen oynamıyorsun çünkü

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka elin rahata alışınca tabii öldürür ama benim sana tavsiyem bir hesapta script açıyorsan başka bir hesapta kendi elonda kendini geliştirmeye devam etmendir.

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hocam scripti bilinçsiz birşekilde sadece space basarak oynuyorsan köreltiyor evet mesela ama öyle değil de yeri gelince sen de müdahil oluyorsan olaya bir teknik katıyor var ya sana anlatamam. ben scsiz oynadığım maçlarda bile artık sc gibi dodge atıp skillleri sc gibi çok daha az kaçırıyordum. şey gibi düşün. canlı koçluk ama elinden tutup oynatıyor jdsakljdsaşl

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Artırdığı konular da var öldürdüğü konularda farm konusunda öldürüyor alışkanlıktan dolayı

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bence geliştirir seni script

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bot Of Legends(BOL) döneminde 4 aya yakın script kullanmıştım. Bıraktıktan sonra 2014'ten beri oynadığım oyuna yeni başlamış gibi bütün skillere kafa atıyordum. Şimdilerde oyuna rekabetçi, dakikası dakikasına hesap yaparak değil de eğlencesine giriyorum. Tekrar kullanmayı düşünmüyorum. Sizce script yeteneği öldürüyor mu?

komboyu full sc ye attırırsan yetenek kalmaz zamanla arada kendin oyna zevki öyle çıkıyor

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bot Of Legends(BOL) döneminde 4 aya yakın script kullanmıştım. Bıraktıktan sonra 2014'ten beri oynadığım oyuna yeni başlamış gibi bütün skillere kafa atıyordum. Şimdilerde oyuna rekabetçi, dakikası dakikasına hesap yaparak değil de eğlencesine giriyorum. Tekrar kullanmayı düşünmüyorum. Sizce script yeteneği öldürüyor mu?

Evet test edildi onaylandı eğer sadece sc in dodge atmasına izin verirseniz sc yi bıraktığınızda dodge atamazsınız herkese tavsiyem olabildiğince kendiniz de dodgelamaya çalışın sizin yapamadığınız yerde sc dodgelar ayrıc sabiy kalıp sadece sc nin dodge atmasına izin vermek hile olduğunuzu fazlasıyla belli eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...