mekanik olarak kesinlikle bir düşüş yaşıyorsun bana göre. Çünkü bir zamandan sonra sadece space basmak mekanikleri paslatıyor. Ama scriptte özellikle jungların bilgilerini alarak oynamak macro game bilgini etkiler ve geliştirir benceBot Of Legends(BOL) döneminde 4 aya yakın script kullanmıştım. Bıraktıktan sonra 2014'ten beri oynadığım oyuna yeni başlamış gibi bütün skillere kafa atıyordum. Şimdilerde oyuna rekabetçi, dakikası dakikasına hesap yaparak değil de eğlencesine giriyorum. Tekrar kullanmayı düşünmüyorum. Sizce script yeteneği öldürüyor mu?
kesinlikle katıldığım bir yorum. Hileye alışmak herhangi bir oyunda her zaman aynı etkiyi yaratıyorama sc ile oynadıktan sonra sc siz oynamak keyif vermıyor
bence hileyi köklemediğin sürece aimin gelişir mesela pubg veya csBot Of Legends(BOL) döneminde 4 aya yakın script kullanmıştım. Bıraktıktan sonra 2014'ten beri oynadığım oyuna yeni başlamış gibi bütün skillere kafa atıyordum. Şimdilerde oyuna rekabetçi, dakikası dakikasına hesap yaparak değil de eğlencesine giriyorum. Tekrar kullanmayı düşünmüyorum. Sizce script yeteneği öldürüyor mu?