Scriptler yeteneği öldürüyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
eskisi kadar iyi oynayamassin ama bi muddet sonra alisirsin yine diye dusunuyorum

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hocam inanirmisin eskiden lolu efsane oynardım bu 2015 yılında 2016 yıl arası ama scye alıstım bugun scsiz oynaıym ddedim resmen botlara karsı fedledim gibi birşey :(

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
uzun zamandır kullanıoyordum script dün güncellemeden sonra onayllı uye olunca scriptsiz girdim 3/14/8 bitti )::

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
olduruyor bitiriyor bile bir yerden sonra sc siz oynımaskın bi denedim sc siz oynamayı baya zorlandım şuan sc siz oynayamam

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Scripti nasıl kullandığını bağlı mesala oyunda her şeyi script e yaptırıyorsan tabiki oyun mekaniklerin yavaş yavaş çöp olur fakat abartmadan sadece bazı şeylerde yardımcı olacak şekilde kullanırsan sıkıntı olacağını sanmıyorum

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
evet, kesinlikle yeteneği öldürüyor... çok fazla zaman harcayan senaryo seni senaryosuz oyunda kötü yapıyor, sonunda kötü alışıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
aslında gözlem yeteneğin biraz iyiyse tam zamanında dodge yapmayı öğretiyor diyebilirm tek yapman gereken şey biraz pratik yapmak ve sonra sc gibi dodge atmaya başlıyorsun kendimden biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
evet öldürüyor 1 ay önce skripti silmiştim ve artık sürekli miss click atıyorum

Her zaman bir hile vardır
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bu senin scripti nasıl kullandığına göre değişir. Dodge yeteneğini, skill tutturma yeteneğini geliştirebilirsinde, kaybedebilirsinde. Script'i oynarken iyi gözlemleyip onun gibi oynamayı öğrebilirsin. Kite ve dodge yeteneğimin çoğunu sclere borçluyum :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yani bir zahmet kanka sadece space basıp oynamak var bırde tum skıllerı odaklanıp dodgelemek avr

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
en kötü bir haftaya eskisi gibi oynarsın çok büyütülecek bir şey değil oyun bilgin daha önemli

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bot Of Legends(BOL) döneminde 4 aya yakın script kullanmıştım. Bıraktıktan sonra 2014'ten beri oynadığım oyuna yeni başlamış gibi bütün skillere kafa atıyordum. Şimdilerde oyuna rekabetçi, dakikası dakikasına hesap yaparak değil de eğlencesine giriyorum. Tekrar kullanmayı düşünmüyorum. Sizce script yeteneği öldürüyor mu?

mekanik olarak kesinlikle bir düşüş yaşıyorsun bana göre. Çünkü bir zamandan sonra sadece space basmak mekanikleri paslatıyor. Ama scriptte özellikle jungların bilgilerini alarak oynamak macro game bilgini etkiler ve geliştirir bence
Post automatically merged:

ama sc ile oynadıktan sonra sc siz oynamak keyif vermıyor
kesinlikle katıldığım bir yorum. Hileye alışmak herhangi bir oyunda her zaman aynı etkiyi yaratıyor

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
evet mutlaka öldürür scriptte sadece space bastığın için ve diğer yaptıklarını yapamdığın için zamnala sadece space basmaya alışıyorusnç

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kullanılırken yeteneğinide kullanarak oynarsan aksine geliştirir ve oyun bilginide artırır

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bot Of Legends(BOL) döneminde 4 aya yakın script kullanmıştım. Bıraktıktan sonra 2014'ten beri oynadığım oyuna yeni başlamış gibi bütün skillere kafa atıyordum. Şimdilerde oyuna rekabetçi, dakikası dakikasına hesap yaparak değil de eğlencesine giriyorum. Tekrar kullanmayı düşünmüyorum. Sizce script yeteneği öldürüyor mu?

bence hileyi köklemediğin sürece aimin gelişir mesela pubg veya cs

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
sc ile oynamak tabiki oyundaki yeteneklerini köreltir çünkü mantıken oyunu oynamayıp sadece belli bir tuşa basıp kendine dopamin sağlıyorsun buda normal oynadığında oyunu okadar ciddiye alamamanla sonuçlanır hatta alsan bile alışkanlıklarından dolayı eski aldığın perfonmansa yaklaşamazsın bile

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bana kalırsa kesinlikle yetenekleri köreltiyor ve eskisi gibi oynayamıyorsun rahata alışıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...