Scriptli Takım Arkadaşı Arama Derdine Son Getiriyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
(Yöneticilerden tek ricam hatalıysam hatalarımı düzeltmeleri ve bu konuyu sabitlemeleri :) )
Öncelikle herkese merhabalar.Bilen veya bilmeyenleriniz için onaylı üye olup script kullanan herkesi discord sunucuma davet ettim,etmeye de devam ediyorum.Amacım kolay bir şekilde script kullanan bir duo/pre bulmanız.Sunucumuza katılmak için discorddan Eren Başkut#7416 eklemeniz gerekmektedir.
*Discorddan beni ekledikten sonra lütfen onaylı üye olduğunuzu anlamam için profilinizin ssini alıp bana atın.Direkt olarak sunucumuzun linkini sizlere yollayacağım.*
Eski discord sunucusunu düzenlemek uğraştıracağı için yenisini açtım ve rengarenk iç açan ve kolay bir tasarım ile sizleri buluşturmak istiyorum.Ayrımın olmadığı aile sevgisinin olduğu discord sunucumuza beklerim.İyi günler iyi forumlar dilerim...
Lütfen konunun altına yorum kasmak için spam yorum atmayalım.Soru sormak isteyenlerin sorularını cevaplayacağım.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
güzel sistem aslında tebrik ederim kardeşim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
script oyuncular için script duolar mı yoksa sc kullanmayan oyuncular rank atlayabilsin diye mi sc duo

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bizim bi takımımız va istersen sen gelip katılabilirsin sc li oynayanlarda var sc siz de ama hepsi iyi oyuncu oynuyamıyanlar zaten atılıyor
WuxD#3579 ekle
iyi oynuyanların hepsi sc li sc siz farketmez herkes gelebilir
Mik şart

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
arkadaşlığı kabul eder misin dcde

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
güzel düşünmüşsün kardeşim solo q derdine son vermişsin bi nevi helal olsun sana sana katılıyorum bu konuyu sabitlesinler

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bizim bi takımımız va istersen sen gelip katılabilirsin sc li oynayanlarda var sc siz de ama hepsi iyi oyuncu oynuyamıyanlar zaten atılıyor
WuxD#3579 ekle
iyi oynuyanların hepsi sc li sc siz farketmez herkes gelebilir
Mik şart
İstek atamadım fakat konuşup güzel bir ortaklık yapabiliriz.
arkadaşlığı kabul eder misin dcde
Ettim bile
güzel düşünmüşsün kardeşim solo q derdine son vermişsin bi nevi helal olsun sana sana katılıyorum bu konuyu sabitlesinler
İnşallah sabitlenir seni de onaylı üye olduktan sonra bekliyorum :)

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hileli arkadaşın yanında oynarsak ban yermiyiz ?

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
ben erenle 1 aydır dc deyim sc ile oynayan birsürü arkadaş var dc sunucusuna katılmaınızı tavsiye ederim

Üye
5 HİZMET YILI
[QUOTE = "31cibilal, post: 2794046, member: 2221737"]
Ты прекрасен, мой брат, ты решил проблему соло q. У меня какой-то халяль, я согласен с тобой.
[/ QUOTE]
мне это очень нравится

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...