Süper Üye
öyle tabiki gercekten özünde de anlayışlı bi insanımdır. ama erion haline gelmiş gibi hissediyorum. bırakamıyorum cunku hilesiz zevk alamıyorumyani şöyle bir durum var bazen düşünmek gerekiyor karşıdaki insanı hilesizken o kadar emek harcıyor biryerlere gelmek için yani hile kullanmayı bağımlılık haline getirmemek gerekiyor
söyle ben de severim hile kullanmayı fps ve lol tarzı oyunlarda azaltmak istiyorsan sana tavsiyem biraz online oyunlardan uzak durup hikayeli oyunlara takılman işe yarıyor cidden the witcher 3 ve ac serisine başladığım da bitirmem yaklaşık 3 ay sürdü elimi lol e sürmedim space basmayı bile unutmuşum .arkadaslar sizde de oluyormu bılmıyorum ama oyunlarda illegal oynamak bana aşırı haz verıyor . bu sadece lol ıcın gecerlı degıl mesela knıght olsun black desert olsun vb gibi onlıne oyunlarda hile olmazsa olmazım halıne geldi. bu aslında iyi bir durum degil. cunku eskıden hile kullanmadıgım zamanlarda oyunlardan aşırı zevk alıyordum fakat sımdı hılesız oynadıgımda hiç zevk almıyormusum hissine kapılıyorum. ve deli gibi pc sistemim olmasına ragmen 5 senedır oynadıgım 2 oyun var birini bıraktım (knıght onlıne) digeri ise LoL. Hergun steam e gırıp sadece biraz da olsa zevk veren bı oyun arıyorum ama yaklasık 3 aydır 1 tane bıle ındıremedım . hanı buzdolabına bakarsın ya bısey varmı dıye , alıskanlık olmustur açarsın kapagını beklersın mal mal bakarsın sonra kapatırsın. bende steame oyle bakıyorum. Bulamıyorum zevk veren bı oyun bulamıyorum. ve bi oyunda hile yapabiliyorsam zevk alıyorum sadece. sizdede aynı durum varmı ?
peki ya baska oyunları oynayıp zevk alabılıyormusun yoksa tek bır oyuna mı takılısın1 ay hilesiz oyna oyunu alışıyorsun ben öyle yapıyorum
Ben apexciyim uzun zamandır hilesiz oynuyorumpeki ya baska oyunları oynayıp zevk alabılıyormusun yoksa tek bır oyuna mı takılısın
suan pc de yuklu wıtcher 3 ve hakkınıda yememek lazım cok guzel oyun 10 saat oynayıp silmiştim ( begenmedıgımden degil ) bir sure sonra aldıgım zevk azalmaya baslamıstı ama tekrar oynayacagımsöyle ben de severim hile kullanmayı fps ve lol tarzı oyunlarda azaltmak istiyorsan sana tavsiyem biraz online oyunlardan uzak durup hikayeli oyunlara takılman işe yarıyor cidden the witcher 3 ve ac serisine başladığım da bitirmem yaklaşık 3 ay sürdü elimi lol e sürmedim space basmayı bile unutmuşum .
Kankam seni o kadar iyi anlıyorum kiarkadaslar sizde de oluyormu bılmıyorum ama oyunlarda illegal oynamak bana aşırı haz verıyor . bu sadece lol ıcın gecerlı degıl mesela knıght olsun black desert olsun vb gibi onlıne oyunlarda hile olmazsa olmazım halıne geldi. bu aslında iyi bir durum degil. cunku eskıden hile kullanmadıgım zamanlarda oyunlardan aşırı zevk alıyordum fakat sımdı hılesız oynadıgımda hiç zevk almıyormusum hissine kapılıyorum. ve deli gibi pc sistemim olmasına ragmen 5 senedır oynadıgım 2 oyun var birini bıraktım (knıght onlıne) digeri ise LoL. Hergun steam e gırıp sadece biraz da olsa zevk veren bı oyun arıyorum ama yaklasık 3 aydır 1 tane bıle ındıremedım . hanı buzdolabına bakarsın ya bısey varmı dıye , alıskanlık olmustur açarsın kapagını beklersın mal mal bakarsın sonra kapatırsın. bende steame oyle bakıyorum. Bulamıyorum zevk veren bı oyun bulamıyorum. ve bi oyunda hile yapabiliyorsam zevk alıyorum sadece. sizdede aynı durum varmı ?
ac serisini oynadın mı bilmiyorum ama bence 2 den başlayıp unity veya sydicate kadar oynamalısın sonrası ( klişe gelebilir ama cidden sanki bir ac oyunu değil ) beni çok sarmamıştı.suan pc de yuklu wıtcher 3 ve hakkınıda yememek lazım cok guzel oyun 10 saat oynayıp silmiştim ( begenmedıgımden degil ) bir sure sonra aldıgım zevk azalmaya baslamıstı ama tekrar oynayacagım
inan bu konuda okuduğum en samimi ve gerçekçi yorumKankam seni o kadar iyi anlıyorum ki)))) Mesela hileyle zevk alınır mı diyorlar? Mac izleyince lolden sen zevk alıyorsan,bende düşündüklerimi programa yaptırarar zevk alıyorum diye cevap veriyorum.Tercih mesele eğer günde 10 saat hergün oynamıyorsan,turnuva oyuncuları gibi para kazanmıyorsan zevkine bakıcaksın.Adamda var 10k lık pc.benimkisi 2010da alınmıs 1 k lık pc Şartları eşitliyorum sadece ehuehu Bende senin gibiyim kankam,ne haz veriyorsa onu yap <3
Tişikkiler canımınici <3ac serisini oynadın mı bilmiyorum ama bence 2 den başlayıp unity veya sydicate kadar oynamalısın sonrası ( klişe gelebilir ama cidden sanki bir ac oyunu değil ) beni çok sarmamıştı.
Post automatically merged:
inan bu konuda okuduğum en samimi ve gerçekçi yorum
hocam 1 ve 2 yı oynamadım. wıtcherı 3 u satın almıstım dırekac serisini oynadın mı bilmiyorum ama bence 2 den başlayıp unity veya sydicate kadar oynamalısın sonrası ( klişe gelebilir ama cidden sanki bir ac oyunu değil ) beni çok sarmamıştı.
öyle oldu vallaSende bağımlılık olmuş artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?