Scriptsiz zevk alamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
elobuddy zamanından beri sc kullandım herturlu sc yi free parali şimdi artik adamlarin nereye dodge aticaklarını nereye kacıcaklarını vs hepsini ezberledim nerdeyse reflex halina geldi bende :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hile yapmayı genellikle eğlenmek için değilde daha çok hesap kasmak için yapılabilir.Ben eğlenmek için çok nadiren hile yapsamda genel olarak hesap kasımı için yapıyorum.Hem daha sağlıklı oluyor,hemde paramı alıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
aynı ben lo özellikle metin2 de wallhack bulamazsam pvp oynamıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kaç gündür laztysharp güncellenmedi mesela ve ben henüz tek bir oyun dahi girmedim. illaki sc güncellenecek ve ben de gireceğim. başka türlüsü sıfır zevk. hatta hayat enerjim çekiliyor script olmadan.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bu senden değil oyunda takımına low gelirse haz vermiyor oyun takım arkadaşlarınla gir ve azıcık iddare et yine hilesiz eğlenmeye başlarsın. İyi Oyunlar

Anı yasar nadiren denklansore basar
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Single oyunları bile önce hileyle bitiririm, Single oyunlarda bile hile yapıyorum, fakat zorluğundan oynayamayacağım için değil. Bir şeyde sınırları aşmak farklı bir şey yapmak hileyle erişmek bana aşırı zevk veriyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
I also have a great pleasure in using cheating, especially when the game is well balanced

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
evet aynı olabilir ama sen ne yaptınki böyle oldu anlamadım

Hayallerde yaşanabilseydi güzeldi
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Benim durumumda biri script güncelleme girdikten sonra lole elimi sürmüyorum güncellenice giriyorum

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Faker da hile ile oynayamadığını söylemişti bir röportajda.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ben sadece bir oyun deneyimleye bildim :)

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ben scriptsiz oynarım ama zevk almıyorum oyuzden scripti bekliyoruz dewamke

Üye
6 HİZMET YILI
arkadaslar sizde de oluyormu bılmıyorum ama oyunlarda illegal oynamak bana aşırı haz verıyor . bu sadece lol ıcın gecerlı degıl mesela knıght olsun black desert olsun vb gibi onlıne oyunlarda hile olmazsa olmazım halıne geldi. bu aslında iyi bir durum degil. cunku eskıden hile kullanmadıgım zamanlarda oyunlardan aşırı zevk alıyordum fakat sımdı hılesız oynadıgımda hiç zevk almıyormusum hissine kapılıyorum. ve deli gibi pc sistemim olmasına ragmen 5 senedır oynadıgım 2 oyun var birini bıraktım (knıght onlıne) digeri ise LoL. Hergun steam e gırıp sadece biraz da olsa zevk veren bı oyun arıyorum ama yaklasık 3 aydır 1 tane bıle ındıremedım . hanı buzdolabına bakarsın ya bısey varmı dıye , alıskanlık olmustur açarsın kapagını beklersın mal mal bakarsın sonra kapatırsın. bende steame oyle bakıyorum. Bulamıyorum zevk veren bı oyun bulamıyorum. ve bi oyunda hile yapabiliyorsam zevk alıyorum sadece. sizdede aynı durum varmı ?
aynen knk adamlardan üstün olmaya bayılıyorum fantezi gibi bişi galiba

Arivayaaa
Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Evet aynı şeyleri yaşıyoruz hile konusunda çok da benzemesek de zevk veren oyun çok az

1998
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
arkadaslar sizde de oluyormu bılmıyorum ama oyunlarda illegal oynamak bana aşırı haz verıyor . bu sadece lol ıcın gecerlı degıl mesela knıght olsun black desert olsun vb gibi onlıne oyunlarda hile olmazsa olmazım halıne geldi. bu aslında iyi bir durum degil. cunku eskıden hile kullanmadıgım zamanlarda oyunlardan aşırı zevk alıyordum fakat sımdı hılesız oynadıgımda hiç zevk almıyormusum hissine kapılıyorum. ve deli gibi pc sistemim olmasına ragmen 5 senedır oynadıgım 2 oyun var birini bıraktım (knıght onlıne) digeri ise LoL. Hergun steam e gırıp sadece biraz da olsa zevk veren bı oyun arıyorum ama yaklasık 3 aydır 1 tane bıle ındıremedım . hanı buzdolabına bakarsın ya bısey varmı dıye , alıskanlık olmustur açarsın kapagını beklersın mal mal bakarsın sonra kapatırsın. bende steame oyle bakıyorum. Bulamıyorum zevk veren bı oyun bulamıyorum. ve bi oyunda hile yapabiliyorsam zevk alıyorum sadece. sizdede aynı durum varmı ?
aynı durumdayız 1 sene öncesine kadar hileyi bırakacağıma söz vermiştim 8 9 ay kadar hilesiz oynadım csgo lol knight olsun ama karşıma 1 hile gelmesine baktı kurtulmak imkansıız bu durumdan ne kadar ara versende geri dönüyorsun buraya çokta mühim değil artık takmıyorum zaten zevk almak zaman geçirmek için oynamıyormuyuz oyun ? kullan gitsin

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
benim tek bağımlılığım insanları oyundan soğutmak eğlenceli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...