Süper Üye
Arkadaşlar rakip ejder veya baron alırken bildirim gelmesi veya rakiplerin görüş olmayan yerde base atsa bile bize süresi çıkması gerçekten harika özellikler. Sizce bu nasıl mümkün oluyor
daha yeni yeni kankaknk ne zamandan beri kullanıyorusn sc yi
kanka bende anlamadım onu . ama çalıdaki wordu dahi gösteriyorBazen görüş olmayan yerdeki düşmanın, mesela çalıdaki düşmanın adı yazıyor, ama bazen yazmıyor, neden bazen çalışıp bazen çalışmıyor o özellik acaba?
bende indiricem de ban riski ne kadar bilmiyorumdaha yeni yeni kanka
ban yeme garantilibende indiricem de ban riski ne kadar bilmiyorum
ban yemeyen yoktur kanka . sonuçta hile kullanıyorsun göze alman lazım böyle şeyleribende indiricem de ban riski ne kadar bilmiyorum
kanka o öyle değil o düşmanın en son nerde görüldüğü mesela word olan yerden geçince ordan ne zaman geçtiği ve kaç saniye önce geçtiği gösteriliyordaha yeni yeni kanka
kanka bende anlamadım onu . ama çalıdaki wordu dahi gösteriyor
yeni hesap açıp eğlenceli vakit geçirebilirsin ama sc den perma ban yemedim hiçbende indiricem de ban riski ne kadar bilmiyorum
6 aydır kullanıyorum ban yemedım bellı etmessenız ban yemessınız cok basıtYüksek elo da charlariniz varsa onlarda denemeyin riski tabi ki var ben düşük elo da zevkine deneyeceğim inşallah bugun üyeliğim onaylanırsa![]()
Reis illa ki ban riski vardırbende indiricem de ban riski ne kadar bilmiyorum
o bildirim naısl geliyor ayarlardan bişey mi açma lazım ???aynen kanka baya iyi bir özellik mesela barona daldıklarına direk oraya ss atıyormkaç defa baron çaldık
yan hesap kasıyorum açtığımdan beri ful sc ile oynuyorum hatta eğitimi bile sc ile oynadımReis illa ki ban riski vardır