Seçkin Üye
Dostum mesala sende microsoft visual c++ 2013 yoksa hile açılmayabilir hatalı çalışabilir tüm versiyonlarını indirebiliyorsunuz (Seçerek) bu uygulama ile ban riskiyle alakası yokbu hotfix mi oluyor acaba veya ban riski daha mı yüksek azıcık aydınlatır mısın
Eline sağlık çok güzel açıklamışsınhilenin çalışması için gereken bir windows programı bu. bu olmazsa hile inject olamaz oyundan atar seni. sürümleri var. sürümlerinden biri dahi olmasa oyundan atar. bu uygulama sayesinde bütün sürümleri güncellemiş olacaksın. hotfix değil bu. ban riski yok her windowsta olmalı.
Evet haklısın orbwalker da hata var fakat çalıştıramayan arkadaşlar için dedim ben iyi forumlarYaşanan sorunla bunun bir alakası yok.
Orbwalker çalışmıyor...
Orbwalker da hata var gibi gözüküyor minonları alamıyor kombolarda hata oluyor.Yakın zamanda düzelirhilede sorun var kimsede çalışmıyor
Dostum boş yorum yapmayın lütfen hileyi çalıştıramayanlar için dedim yani hiç oyuna giremeyenler için iyi forumlararkadaşlar hilede sorun var uğraşmayın bunlarla bekleyin düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?