scrool tuşu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
merhaba mausemin scroll tuşu bozuk sürekli yukarı aşağı yapıyor bunu klavyemdeki macro tuşuna atayarak kullanuyorum masusedeki otomatikj çalışıyo ve cs oynarken falan otomatik silah değişiyo scroll tuşunu nasıl devre dışı bırakabilirim mausenin yazılımından denedim ama çok uyduruk bir şey olmuyo lütfen konu ile alakası olmayan kişiler yada tam bilgisi olmayan kişiler cevap yazmasın

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hocam en mantıklı seçenek sökebiliyorsanız scollun bağlantı yerini kesin ya da değiştirmeye bakın programla olacak iş değil o

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
gereksiz bir mesaj değil ben size gidipte mousenin kablosunu kesin demedim içerisini açıp anakart'a giden scrollun bağlantısını kesin dedim

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
gereksiz bir mesaj değil ben size gidipte mousenin kablosunu kesin demedim içerisini açıp anakart'a giden scrollun bağlantısını kesin dedim
Gayet haklı yapamam diyiceksen iyi oyunlar o zaman birde oyundaki kısayol tuşlarına bak arayüzden silah değiştirmeyi sil scroll ile veya başka bi tuşa ata

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
test if it even registers on your mouse software and if it doesnt you have to manually fix it yourself if the wheel is not in line with the scrolling cog

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ahahaha aslında mantıklı bir şey söylemiş arkadaş scrool bağlantısını kesilebilir.

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Sökmek derken bağlantısını kesmek anlamında demiş herhlade mouse zarar vermeden mantıklı bir çözüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...