Scrpit kullanım yardımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar script artık normal üyelere de aktif olunca kullandım ben ancak adamların can barının üstünde değişik şeyler var bunu nasıl kaldırabilirim adamın canın kaç olduğunu göremiyorum ve attıgım hasarı göremiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirm ve sağda adamların mana ve canı var bunu da kaldırmak istiyorum kısacası ben adc oynuyorum ve gereksiz olan fps düşüren şeyleri kapatmak istiyorum adamın can barının içinde siyah bişi var bunun gibi şeyler nasıl kapatabilirim yardımcı olun lütfen şimdiden teşekkür ederim .

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
awarenes kısmından tüm hepsini kapatmanı öneririm dostum ek olarak orbwalker kısmından draws kısmına girip hepsini kapat tüm göstergeler kapanıcak fps artışı olur hem daha akıcı olur awarenes kısmından istediğini açabilirsin sana kalmış

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
awarenes kısmından tüm hepsini kapatmanı öneririm dostum ek olarak orbwalker kısmından draws kısmına girip hepsini kapat tüm göstergeler kapanıcak fps artışı olur hem daha akıcı olur awarenes kısmından istediğini açabilirsin sana kalmış
Teşekkür ederim yardımın için denedikten sonra eğer bir sıkıntı çıkarsa yine bu konuya eklerim
Post automatically merged:

Dostum herşey ok ama adamların üstündeki can barında yeşil birşey var onu nasıl kapatıcam lütfen yardımcı olun

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar script artık normal üyelere de aktif olunca kullandım ben ancak adamların can barının üstünde değişik şeyler var bunu nasıl kaldırabilirim adamın canın kaç olduğunu göremiyorum ve attıgım hasarı göremiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirm ve sağda adamların mana ve canı var bunu da kaldırmak istiyorum kısacası ben adc oynuyorum ve gereksiz olan fps düşüren şeyleri kapatmak istiyorum adamın can barının içinde siyah bişi var bunun gibi şeyler nasıl kapatabilirim yardımcı olun lütfen şimdiden teşekkür ederim .
orbwalkerdan ayarlayabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
o tarz ayarlar orbwalker dan yapılıyor kardeşim

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
draw kısmından tek tek ayarlayabilirsin dostum ap bir çar oynuyorsan sıkıntı cıkıyor evet

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Forumda drawların kapalı olduğu config mevcut onu indirebilirsin

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
hocam ben alıstım icin direk öyle bırakıyom ayarsız

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
aynen hocam bende alıştım başlarda aynı şekilde bi takıldım ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...