28 Tem 2021 #1 Mr Oxic M Ultra Üye Katılım 4 Eki 2018 Mesajlar 1,554 Çözümler 1 Tepki puanı 295 Ödüller 9 Sosyal 7 HİZMET YILI Arkadaşlar telefondaki uygulamalar ve fotoğrafları sd karta attım fakat sd kart depolamasi değişmedi üstüne üstlük sd karta tasidigim uygulamalari geri hafızaya taşıyınca yer yok mesaji alıyorum nasil düzeltirim
Arkadaşlar telefondaki uygulamalar ve fotoğrafları sd karta attım fakat sd kart depolamasi değişmedi üstüne üstlük sd karta tasidigim uygulamalari geri hafızaya taşıyınca yer yok mesaji alıyorum nasil düzeltirim
28 Tem 2021 #2 SlzLessHard S BBC Seçkin Üye Katılım 2 Mar 2018 Mesajlar 423 Çözümler 1 Tepki puanı 45 Ödüller 4 Yaş 29 8 HİZMET YILI sd kartini (eger ki girisi varsa) bilgisayara takip ici dolumu diye bakabilir misin?
28 Tem 2021 Konuyu başlatan #3 Mr Oxic M Ultra Üye Katılım 4 Eki 2018 Mesajlar 1,554 Çözümler 1 Tepki puanı 295 Ödüller 9 Sosyal 7 HİZMET YILI SlzLessHard' Alıntı: sd kartini (eger ki girisi varsa) bilgisayara takip ici dolumu diye bakabilir misin? Genişletmek için tıklayın ... Dün mediamarktdan aldım ama yinede bakmam gerekli mi?
SlzLessHard' Alıntı: sd kartini (eger ki girisi varsa) bilgisayara takip ici dolumu diye bakabilir misin? Genişletmek için tıklayın ... Dün mediamarktdan aldım ama yinede bakmam gerekli mi?
28 Tem 2021 #4 cann2521 C Üye Katılım 25 Tem 2021 Mesajlar 24 Tepki puanı 1 Yaş 26 4 HİZMET YILI Mr Oxic' Alıntı: Dün mediamarktdan aldım ama yinede bakmam gerekli mi? Genişletmek için tıklayın ... Gerekli dostum
Mr Oxic' Alıntı: Dün mediamarktdan aldım ama yinede bakmam gerekli mi? Genişletmek için tıklayın ... Gerekli dostum