Game Đeveloper
Seçkin Üye
DİKKAT!
Bu hile Steam/Xbox/Cracked bütün Sea of Thieves sürümlerinde çalışır.
Windows 11'de denenmedi fakat Windows 10 da sorunsuz çalışıyor.
Ürün Private bir üründür 1 Aylık olarak 55 dolara aldım 3 farklı kodla teslim edildi oynamadığınız zamanlarda bitmemesi için.
Fakat ben 3 farklı koddan 1 tanesini yani 1 haftalık olan kodu kullandım.
Elimde 1 ve 2 Haftalık kod bulunuyor.
Gerekli Dosyaların ve ayarların yapılması gereken Support Tool aracı ile teslim ediyorum.
Spoofer ile birlikte teslim ediyorum ban yemeniz durumunda hwid banınızı kaldırabilirsiniz.
Eğer crackli oynuyorsanız (online sunuculara crackli sot ile girilebiliyor) yeni bir xbox hesabı oluşturarak hileyi kullanmaya devam edebilirsiniz.
Fiyat Bilgisi
1 Haftalık 15 Dolar (509 TL)
2 Haftalık 25 Dolar (849 TL)
Satış Bilgisi
Ürünü sorunsuz kullanmaya başlayabildiğiniz andan itibaren iade kabul etmiyorum.
Ban yemeniz durumunda iade kabul etmiyorum bu sizin sorumluluğunuzda.
Yardımcı olmamı istediğiniz merak ettiğiniz bir soru olduğunda aktif olarak cevap vereceğim.
Ödeme Yöntemi
IBAN
Özellikler
Hile Menüsü
Bu hile Steam/Xbox/Cracked bütün Sea of Thieves sürümlerinde çalışır.
Windows 11'de denenmedi fakat Windows 10 da sorunsuz çalışıyor.
Ürün Private bir üründür 1 Aylık olarak 55 dolara aldım 3 farklı kodla teslim edildi oynamadığınız zamanlarda bitmemesi için.
Fakat ben 3 farklı koddan 1 tanesini yani 1 haftalık olan kodu kullandım.
Elimde 1 ve 2 Haftalık kod bulunuyor.
Gerekli Dosyaların ve ayarların yapılması gereken Support Tool aracı ile teslim ediyorum.
Spoofer ile birlikte teslim ediyorum ban yemeniz durumunda hwid banınızı kaldırabilirsiniz.
Eğer crackli oynuyorsanız (online sunuculara crackli sot ile girilebiliyor) yeni bir xbox hesabı oluşturarak hileyi kullanmaya devam edebilirsiniz.
Fiyat Bilgisi
1 Haftalık 15 Dolar (509 TL)
2 Haftalık 25 Dolar (849 TL)
Satış Bilgisi
Ürünü sorunsuz kullanmaya başlayabildiğiniz andan itibaren iade kabul etmiyorum.
Ban yemeniz durumunda iade kabul etmiyorum bu sizin sorumluluğunuzda.
Yardımcı olmamı istediğiniz merak ettiğiniz bir soru olduğunda aktif olarak cevap vereceğim.
Ödeme Yöntemi
IBAN
Özellikler
Hile Menüsü
Son düzenleme: