e yokmu bi çözümü ticket falan atsam işe yarararmıBen de aynı şeyi yaşadım valorant ın sisteminde bir problem var sanırım bütün hileleri silmeme rağmen ban yemiştim
aynı olayı ben de yaşadım çünkü hile configi silmediğim için hwid ban yedim sana tavsiyem formatlaman ve 3-4 girmemen bu süre zarfından sonra banın kalkaruzun süredir valo girmiyodum bi giriyim dedim sebebsiz ban yemişim hile macro vs. kullanmışlığımda yok lolde önceden sc kullanıyodum ondan dolayımı?
önceden kullanıyodum %temp% %appdata% vs. hepsi silinik ve lol hilesi valoda banlatıyormuBilgisayarda eski sc kayıtlarınız duruyorsabanlıyolar hile olarak algılayıp sc kullandıktan sonra silmeniz lazım
Elbette lol hilesi banlatıyor dostum iyice temizlediğinizden veya formatladığınızdan emin olunönceden kullanıyodum %temp% %appdata% vs. hepsi silinik ve lol hilesi valoda banlatıyormu
%99 bir işe yaramıyore yokmu bi çözümü ticket falan atsam işe yarararmı
Vanguard açıksa herhangibir oyunda hile açtıysan yada pc de hile dosyası varsa bunu algılıyor ve ban atıyor. Biraz saçma bir olay. Herhangi bir 3. parti yazılımı tegtit sayıyor ondan yemişsindiruzun süredir valo girmiyodum bi giriyim dedim sebebsiz ban yemişim hile macro vs. kullanmışlığımda yok lolde önceden sc kullanıyodum ondan dolayımı?