Onaylı Üye
oy kullanmak bir vatan görevidir , gereklidir bilgilerini ele geçirmek isteyen bir kişi zaten her türlü o bilgiyi ele geçirir vatani görevinizi yapın oy verin
ilk turda bitirip başka türlü karalamalar ve ülke içi düzeni korumak adına ilk tuda bitirmek şart yoksa çok farklı şeyler görebiliriz inşallah görmeyiz.kemal dedeye oylar
Post automatically merged:
herkes oyunu kullansın arkadaşlar
kesinlikle katılıyorum yoldaşaynı şekilde bende öyle düşünüyorum
ne alaka hangi parti gelirse gelsin vatansız kalmayız allahın izniyle
memleketimize sahip çıkalım değişiklik şart arkadaşlar
kesinlikle katılıyorumoy kullanmak bir vatan görevidir , gereklidir bilgilerini ele geçirmek isteyen bir kişi zaten her türlü o bilgiyi ele geçirir vatani görevinizi yapın oy verin
çok haklısın dostumrte alır geçer baba fazla kasmaya gerek yok bence reis isss besttttt man
sen oy vermezsen ben oy vermezsem kim verecek güzel dsotum
çok haklısın benceoy vermek bence gerekli hatta bu vatani bir görevdir ülkenin kimin elinde olacağını seçiyorsun sonuçta.
oy vermek her koşulda gerekli bir tane oy bile bir sürü şeyi değiştirebilir arkadaşımArkadaşlar merhaba, şimdi biliyorsunuz ki seçim veritabanını hacklıyorlar her sene ve siz de oy kullandığınızda otomatik olarak sizin adresiniz telefon nuramarınız da kötü niyetli kişilerin eline geçiyor. ve yanlış tahmin etmiyorsam bu numaran adres bulan elemanlar var. Onlarda bu şekilde çalışıyor büyük ihtimal. Sizce oy vermek gerekli mi? Düşüncelernizi merak ediyorum.
kullandın mı ? haber bekliyoruz senden ona göreArkadaşlar merhaba, şimdi biliyorsunuz ki seçim veritabanını hacklıyorlar her sene ve siz de oy kullandığınızda otomatik olarak sizin adresiniz telefon nuramarınız da kötü niyetli kişilerin eline geçiyor. ve yanlış tahmin etmiyorsam bu numaran adres bulan elemanlar var. Onlarda bu şekilde çalışıyor büyük ihtimal. Sizce oy vermek gerekli mi? Düşüncelernizi merak ediyorum.
hayır şu ana kadar büyük verilerden hsys 101 milyon kişinin datası ve 2015 mernis datası diğerleri çok büyük datalar değil bir de kaynağı belirsiz 116m gsm datası varbenim düşüncem her sene hackledikleri yönünde tabiki kanıtlayamam
Tayyip önden gidiyor ama rahat kılıçlar oğlu aliraynı şekilde bende öyle düşünüyorum
ne alaka hangi parti gelirse gelsin vatansız kalmayız allahın izniyle
memleketimize sahip çıkalım değişiklik şart arkadaşlar
Kk alırArkadaşlar merhaba, şimdi biliyorsunuz ki seçim veritabanını hacklıyorlar her sene ve siz de oy kullandığınızda otomatik olarak sizin adresiniz telefon nuramarınız da kötü niyetli kişilerin eline geçiyor. ve yanlış tahmin etmiyorsam bu numaran adres bulan elemanlar var. Onlarda bu şekilde çalışıyor büyük ihtimal. Sizce oy vermek gerekli mi? Düşüncelernizi merak ediyorum.