Seçkin üye olmak için yardım .. !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba 2 yıldır sayfanızı kullanıyorum tabi aktiflik bölümüne geldiğimizde yorum atma vs benzer şeylerde ilgimizi çekmediği için o yönden destek çıkamıyoruz konu paylaşan arkadaşlarımıza buda işinde gücünde ola insalar olduğumuz için gidipte açık konuşmak gerekirse 500-600 yorum seçkin üye olmak için vakit ayıramıyoruz bunun için daha basit bir yöntem yolları varmıdır yardımcı olabilicek biri birileri ilginirse bizimle çok memnun kalacağım ..

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
mevzu yorum atmak değilki kardeşim aktiflik işte sen yorum yapmak için yorum yapıyorsun katkın olsun diye böyle birşey yaptılar en azından birine bir bilgi verirsin senin bilmediğin birşey ibaşkası bilmez ona yardımcı olursun gibi..

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kardeşim aynı sıkıntı bende de var anlatamıyorum illa diyor ki git yorum yap.Yani gidip boşta olsa yorum yapcan millete :D bu kadar millet nasıl yapmışsa sende öyle yapıcan benim işim güçüm olduğu için öyle pek uğraşcakta kişi değilim aynı zamanda tüm hilelerin burdakilerin fixleniyor ban yiyorsun yani boşuna uğraşma deymez

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kardeşim aynı sıkıntı bende de var anlatamıyorum illa diyor ki git yorum yap.Yani gidip boşta olsa yorum yapcan millete :D bu kadar millet nasıl yapmışsa sende öyle yapıcan benim işim güçüm olduğu için öyle pek uğraşcakta kişi değilim aynı zamanda tüm hilelerin burdakilerin fixleniyor ban yiyorsun yani boşuna uğraşma deymez
kendi düşünceniz kardeşim ama başka yerdede bulamıyorsunuz işte böyle hileleri adamlar olan hileleri crackleyip sunuyor bedava

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
mevzu yorum atmak değilki kardeşim aktiflik işte sen yorum yapmak için yorum yapıyorsun katkın olsun diye böyle birşey yaptılar en azından birine bir bilgi verirsin senin bilmediğin birşey ibaşkası bilmez ona yardımcı olursun gibi..
dediğin konuda haklısın da zaten bildiğim şeyi yazarız.Konuya bakıyorum adam zaten benim diyeceğimi demiş bir daha neden aynı muhabbeti yapayım çogu yorumlar öyle zaten herkes aynı şeyi yazıyor 1k yorumu olmuş hesabı daha 3 ay önce filan açmış 1k yorum kasmış her yere boş şeyler yazmış işimizde gücümüzde adamız sizler gibi sürekli forum takip edemiyoruz kardeşim en azından yeni açılan hesaplara böyle bişey uglasınlar eski açılan hesaplara başka bir rol versinler

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dediğin konuda haklısın da zaten bildiğim şeyi yazarız.Konuya bakıyorum adam zaten benim diyeceğimi demiş bir daha neden aynı muhabbeti yapayım çogu yorumlar öyle zaten herkes aynı şeyi yazıyor 1k yorumu olmuş hesabı daha 3 ay önce filan açmış 1k yorum kasmış her yere boş şeyler yazmış işimizde gücümüzde adamız sizler gibi sürekli forum takip edemiyoruz kardeşim en azından yeni açılan hesaplara böyle bişey uglasınlar eski açılan hesaplara başka bir rol versinler
o konudada sen haklsıın aynen boş mesaj topluluğu var ama işte canlılık istiyorlar reklamlardan vs para aldıkları için

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dostum sen yorum atmak için yorum attın galiba şuan ne yazdığını anlamadım ben senin burda elimiz maddi manevi bir şekilde daha çok yardım alabileceğimiz konuya daha çok vakıf insanları bekliyorum en azından şuda söylenebilir kardeşim şöyle bir destek amaçlı tutar ile seni bilmem şu rütbede yaparız farzı misal oturup yanlış anlaşılacak birşey yok 80 85 sanıye geçsinde akşama kadar burda yorum atayım ile vaktimiz yok burdaki arkadaşlarımız abilerimizin bize verdiği hizmetten faydalanmak amacımız işimizden ayırdığımız vakit kadar eğlenmeye vaktimiz var..
akşama kadar yorum at diyen yokki sana ister 1 ayda bitir onu ister 1 yılda , yok öyle 3 kuruşa 5 köfte kardeş adam sana birşey sunuyosa karşılığında birşey istiyo eğer işine gelmiyorsa gidersin bu kadar basit.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
seçkin üye olmak için en az 300 yoruma sahip olmalısın olduktan en fazla 1 saat sonra rank verilir iyi forumlar.

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Emek karşılığı olarak veriyorlar hileyi. Ücretli olarak satmıyorlar zaten. En iyi avantajı zaten tanımışlar. En azından emek vererek hileye erişim sağlayabilir herkes. Başka yolu yok şuan için.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
50 mesaj atın daha sonra 300 mesaj yapıcak birşey yok düşmanlarınız bu sitede adminler oluyor :D bunu bir savaş olarak düşünün eğer bir hata yaparsanız mesajlarınız silinir düzgün şeyler yazınız

✡ Yusao
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Dostum her gün gir çık yap insanlara yardım et forumda eğlen muhabbet et zaten anlamıyorsun nasıl geçtiğini

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Millet parayla satarken adamlar foruma emek gösterilmesini istiyor seçkin olmak için 300 mesaj çokta fazla değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...