- Yasaklandı
-
kendi düşünceniz kardeşim ama başka yerdede bulamıyorsunuz işte böyle hileleri adamlar olan hileleri crackleyip sunuyor bedavaKardeşim aynı sıkıntı bende de var anlatamıyorum illa diyor ki git yorum yap.Yani gidip boşta olsa yorum yapcan milletebu kadar millet nasıl yapmışsa sende öyle yapıcan benim işim güçüm olduğu için öyle pek uğraşcakta kişi değilim aynı zamanda tüm hilelerin burdakilerin fixleniyor ban yiyorsun yani boşuna uğraşma deymez
dediğin konuda haklısın da zaten bildiğim şeyi yazarız.Konuya bakıyorum adam zaten benim diyeceğimi demiş bir daha neden aynı muhabbeti yapayım çogu yorumlar öyle zaten herkes aynı şeyi yazıyor 1k yorumu olmuş hesabı daha 3 ay önce filan açmış 1k yorum kasmış her yere boş şeyler yazmış işimizde gücümüzde adamız sizler gibi sürekli forum takip edemiyoruz kardeşim en azından yeni açılan hesaplara böyle bişey uglasınlar eski açılan hesaplara başka bir rol versinlermevzu yorum atmak değilki kardeşim aktiflik işte sen yorum yapmak için yorum yapıyorsun katkın olsun diye böyle birşey yaptılar en azından birine bir bilgi verirsin senin bilmediğin birşey ibaşkası bilmez ona yardımcı olursun gibi..
o konudada sen haklsıın aynen boş mesaj topluluğu var ama işte canlılık istiyorlar reklamlardan vs para aldıkları içindediğin konuda haklısın da zaten bildiğim şeyi yazarız.Konuya bakıyorum adam zaten benim diyeceğimi demiş bir daha neden aynı muhabbeti yapayım çogu yorumlar öyle zaten herkes aynı şeyi yazıyor 1k yorumu olmuş hesabı daha 3 ay önce filan açmış 1k yorum kasmış her yere boş şeyler yazmış işimizde gücümüzde adamız sizler gibi sürekli forum takip edemiyoruz kardeşim en azından yeni açılan hesaplara böyle bişey uglasınlar eski açılan hesaplara başka bir rol versinler
keşke öyle olsa bende uğraşıyorum ama olacak gibi değil yabu konuda biraz esneklık sağlanabilir
akşama kadar yorum at diyen yokki sana ister 1 ayda bitir onu ister 1 yılda , yok öyle 3 kuruşa 5 köfte kardeş adam sana birşey sunuyosa karşılığında birşey istiyo eğer işine gelmiyorsa gidersin bu kadar basit.dostum sen yorum atmak için yorum attın galiba şuan ne yazdığını anlamadım ben senin burda elimiz maddi manevi bir şekilde daha çok yardım alabileceğimiz konuya daha çok vakıf insanları bekliyorum en azından şuda söylenebilir kardeşim şöyle bir destek amaçlı tutar ile seni bilmem şu rütbede yaparız farzı misal oturup yanlış anlaşılacak birşey yok 80 85 sanıye geçsinde akşama kadar burda yorum atayım ile vaktimiz yok burdaki arkadaşlarımız abilerimizin bize verdiği hizmetten faydalanmak amacımız işimizden ayırdığımız vakit kadar eğlenmeye vaktimiz var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?