Yorumun İçin TeşekkürlerKanka eline sağlık çizim güzel. ama kitaba bağlı kalma gözler mesela pek güzel olmamış onları kendin daha güzel şekil vererek çizersen daha güzel olabilir.
Hocam 2 Gün Oldu Programda Çalışmaya Başlayalı xd Yinede Söylediklerini Aldım Geliştirmeye Çalışıcağım Kendimi Teşekkürlerbaşlangıç seviyesi için iyi bir çizim ama henüz iş yapacak kadar olduğunu sanmıyorum biraz komik duruyor, eline sağlık
not : vektörel çizimde gruplandırıp derin katmanlar içerisinde çalış, siyah layerın opaklığı ile gölge verebilirsin başlangıç seviyesi için iyi bi gölgelendirme çalışması oluyor.
yani demek istediğim tüm yüz için tek bir ten rengi seçip onunla doldurmak böyle pastel boyayla çizilmiş havası veriyo.
Teşekkür Ederim Hocamkanka eline sağlık ama gelişmesi gereken çok şey var yinede güzel olmuş
eline sağlık güzel olmuşTamamen Hoşuma Gittiği İçin Çizdim Farklı Bi Amaç Yoktur İnstagram Adresim _furkan.1 İmza Vs Yaptırmak İsteyenler İnstagram Adresimden Ulaşabilir
![]()
Teşekkürler Hocameline sağlık güzel olmuş
Yorumun İçin Sağol Hocamcizim guzel gorunuyor eline saglık kardeşim
Malesef Hocam Hiç DenemedimNFT yapıyormusun hocam
Teşekkürler HocamEline sağlık hocam. Kendini geliştirebileceğine inanıyorsan güzel şeyler başarabileceğine inanıyorum.
Tamamen Hoşuma Gittiği İçin Çizdim Farklı Bi Amaç Yoktur İnstagram Adresim _furkan.1 İmza Vs Yaptırmak İsteyenler İnstagram Adresimden Ulaşabili
bence denemelisin knk tutar belkı ıyı para varMalesef Hocam Hiç Denemedim
cok ii cizdin kardeşim eline saglıkTamamen Hoşuma Gittiği İçin Çizdim Farklı Bi Amaç Yoktur İnstagram Adresim _furkan.1 İmza Vs Yaptırmak İsteyenler İnstagram Adresimden Ulaşabilir
![]()
Aman görmesin kardeşim sıkıntıya düşersinTamamen Hoşuma Gittiği İçin Çizdim Farklı Bi Amaç Yoktur İnstagram Adresim _furkan.1 İmza Vs Yaptırmak İsteyenler İnstagram Adresimden Ulaşabilir
![]()
Yüz hariç iyi olmuş devam et ve kendini geliştirTamamen Hoşuma Gittiği İçin Çizdim Farklı Bi Amaç Yoktur İnstagram Adresim _furkan.1 İmza Vs Yaptırmak İsteyenler İnstagram Adresimden Ulaşabilir
![]()
Hocam bir dene araştır en azından güzel nft cıkarıp bınancede felan satarsın guzel kar getırın olurMalesef Hocam Hiç Denemedim
Post automatically merged: