Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
konu olarak aşırı eülenceli bir şey duuryor güzel yoğurulsa harika bir şey cıkabilir umarım oyun kendını cok tekrar etmez segada böyle şeyler cok oluyor

Üye
Ödüller
4
Creative Assembly'n oyunlari zaten guzel olumlu bir oyun bekliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
nedense sega markası beni pek heycanlandırmıyor ortanın üstünde bir iş çıkaracaklarını pek sanmıyorum.

Onaylı Üye
sega yıllardır sonic oyunları ile biliniyor birkaç farklı girişimleri olsada pek tutmadı ama bu sefer güzel gibi duruyor umarım batırmazlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
Bana biraz ready player one filmini anımsattı. Acaba fiyatı ne olacak..

Üye
Ödüller
1
olum çok güzel oyuna benziyo çıksın oynayak hadi inşallah keşke tarihide çıklasalar on numara olacak

Süper Üye
Ödüller
8
Battle royale olmazsa süper olur ama çok büyük bir harita olacak gibi duruyor inşallah onlar harita harita olaraktır. Skill konusu artık fps te kesin bir yer edindi gibi gözüküyor, daha önceden sağlam 1-2 oyun yapılmıştı, ardından valorant, ardından bu da tutarsa, her oyunda skilli karakter görebiliriz.

Onaylı Üye
Ödüller
2
benim pc bunu açmaz gibi ama hayırlısı hadi bakalım merak ettim bekliyorum

Üye
Umuyorum ki oynayış açısından kaliteli bir oyun olacak. Görsel açıdan öyle onu katmıyorum zaten :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
:yazı:

Creative Assembly'nin uzun süre önce geliştirmeye başladığı HYENAS adlı FPS oyunu duyuruldu!

Stüdyo, HYENAS için, "FPS türünde tamamen farklı şey" olarak bahsetti.
HYENAS, 2023 yılında oynanabilir olacak! Canlı yayında stüdyonun oyunu tanımlarken "çok oyunculu ve çok takımlı bir soygun oyunu" kullandığı ifadeler dikkat çekti.

HYENAS oyununda, 3'er kişiden oluşan toplamda 5 takım bulunacak. Stüdyonun anti-kahramanlar "Hyenas" olarak adlandırdığı karakterler, oyun boyunca savaşacak, zenginleri soyacak ve farklı uzay gemilerini yağmalayarak yolculuğunu ilerletecek.

HYENAS, Xbox Series X / S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC platformlarında oynanabilir olacağı duyuruldu. Şu anda Steam mağazasında bir sayfası da mevcut:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Oyunun hangi sistem özelliklerini gerektirdiği daha açıklanmamıştır, ilerleyen dönemlerde açıklanması planlanıyor.

:video:

HYENAS oyun tanıtım videosu:

:resim:

Ekli dosyayı görüntüle 76883
Ekli dosyayı görüntüle 76884
cok kalitel ive guzel gozukuyor pc kaldirirsa denicem adsfgsad

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
8
Yani son zamanda çıkan oyunlara benzer bir oyun bunda çok fazla bi skill olacağını düşünmüyorum fakat oynayışı hareketlı olucak gibi duruyor 200 killi geçen takım kazanacak gibi bir havası var hoplamalar zıplamalar kaymalar var gibi her karakterin kendine has silahı olacak gibi bakalım bekliyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
3
Emeğine sağlık teşekür ederiz ama sistem izin vermiyor be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.