Tekrardan selam gençlik, bu forumda CS:S üzerine herhangi bir post bulamadım bu yüzden arkadaşımın (
Özellik Listesi:
-Oyunun içerisindeki konsoldan komutlarla kontrol ediliyor.
-Aim Bot
-Perfect Silent Aim / Finishmove normalization exploit (Alternative 1 / 0)
-Aim Bot için Öncelik sistemi (Get_Priorities - Set_Priority)
-AK47, Deagle, AWP, AutoSniper' lar için Sekme / Mermi Dağılması Yok (Her zaman açık)
-Rakip Oyuncular Etrafında Kutu ve Can ESP' i (ESP 1 / 0)
-Crosshair [Cross, Box, Uber_Alles (Customizable size & speed)] (Draw_Crosshair 1, 2, 3)
-Gece modu (Her zaman açık)
-ASUS [World_Alpha 1.0f / 0.5f yaptıktan sonra etkisini görmek için mat_reloadallmaterials!]
-Bunnyhop (Her zaman açık)
-Auto Strafer (Her zaman açık)
-Circle strafer (Engine Prediction) (zıplarken +speed veya SHIFT e basılı tutun) (Simulation_Boxes 1 Görselleştirmesi için)
-Body Aim (Rastgele hitbox) (Body_Aim 1 / 0)
-Custom Choked Commands Belirleme (Default: 2 / 21, bazı serverlar 21 fake-lag' de hareket etmenize izin vermiyor o yüzden düşürebilirsiniz.) (Minimum_Choked_Commands / Maximum_Choked_Commands)
-Custom Anti-Aim
-Custom Pitch (Angle_X) (Oyuncu modelinizin ve hitboxlarınızın Yukarı-Aşağı Eksenindeki Bakış Açısını değiştirme özelliği, thirdperson yazarak görebilirsiniz)
-Custom Yaw (Angle_Y) (Oyuncu modelinizin ve hitboxlarınızın Sağ-Sol Eksenindeki Bakış Açısını değiştirme özelliği, thirdperson yazarak görebilirsiniz)
-Custom Fake Yaw (First_Choked_Angle_Y / Second_Choked_Angle_Y) (Buradaki Yaw' ı rakipleriniz görüyor!)
-Custom Jitter + Base Y Angle (Jitter_Range xx.x) (Y açısına alternatif bir yöntem, eklediğiniz açı aralığı kadar açınız her tick başına +/- olacak)
-Kill sesi (Commentator 1 / 0)
-Brute Force Resolver (Anti-Aim Kullanan rakiplerinizi öldürebilmek için)
-Brute Force Custom Angles (Bruteforce_Angles 0, 90, -90) (Dokunmayın, çoğu senaryoda daha iyi değerler yok)
-Brute Force Custom Memory Tollerance (Bruteforce_Tolerance 0) (Buna da dokunulmasına gerek yok, kaç vuruş kaçırıldıktan sonra bir sonraki açıyı deneyeceğinin sayısı)
-Safepoint (Aim_Intersection 1 / 0) (Safepoint' in ne olduğuna internetten bakabilirsiniz)
-Fake-Lag Fix (Fake-Lag Kullanan rakiplerinize isabetli atış yapın)
-Sv_Cheats Bypass (Thirdperson ve diğer hile komutlarını kullanabilirsiniz)
-TrashTalk Bot (Kill başına sohbete rastgele aşağılama mesajı)
Elimden geldiğince özellikleri türkçeye çevirmeye çalıştım ancak takdir edersiniz ki bazılarına cidden karşılık gelen kelimeler bulmakta zorlanıyorum. Hilelerden anlayan arkadaşların sorun yaşayacağını zaten zannetmiyorum.
Kullanılışı: Counter-Strike:Source çalışıyorken Segregation.cpl ' a çift tıklayın.
İndirme linki:
NASIL KULLANILIR?
Segregation Kullandığım videolar:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
) yapmış olduğu ve benim de ufak tefek bi şeyler eklemeye devam ettiğim bir projeyi sizlerle paylaşıyorum.Özellik Listesi:
-Oyunun içerisindeki konsoldan komutlarla kontrol ediliyor.
-Aim Bot
-Perfect Silent Aim / Finishmove normalization exploit (Alternative 1 / 0)
-Aim Bot için Öncelik sistemi (Get_Priorities - Set_Priority)
-AK47, Deagle, AWP, AutoSniper' lar için Sekme / Mermi Dağılması Yok (Her zaman açık)
-Rakip Oyuncular Etrafında Kutu ve Can ESP' i (ESP 1 / 0)
-Crosshair [Cross, Box, Uber_Alles (Customizable size & speed)] (Draw_Crosshair 1, 2, 3)
-Gece modu (Her zaman açık)
-ASUS [World_Alpha 1.0f / 0.5f yaptıktan sonra etkisini görmek için mat_reloadallmaterials!]
-Bunnyhop (Her zaman açık)
-Auto Strafer (Her zaman açık)
-Circle strafer (Engine Prediction) (zıplarken +speed veya SHIFT e basılı tutun) (Simulation_Boxes 1 Görselleştirmesi için)
-Body Aim (Rastgele hitbox) (Body_Aim 1 / 0)
-Custom Choked Commands Belirleme (Default: 2 / 21, bazı serverlar 21 fake-lag' de hareket etmenize izin vermiyor o yüzden düşürebilirsiniz.) (Minimum_Choked_Commands / Maximum_Choked_Commands)
-Custom Anti-Aim
-Custom Pitch (Angle_X) (Oyuncu modelinizin ve hitboxlarınızın Yukarı-Aşağı Eksenindeki Bakış Açısını değiştirme özelliği, thirdperson yazarak görebilirsiniz)
-Custom Yaw (Angle_Y) (Oyuncu modelinizin ve hitboxlarınızın Sağ-Sol Eksenindeki Bakış Açısını değiştirme özelliği, thirdperson yazarak görebilirsiniz)
-Custom Fake Yaw (First_Choked_Angle_Y / Second_Choked_Angle_Y) (Buradaki Yaw' ı rakipleriniz görüyor!)
-Custom Jitter + Base Y Angle (Jitter_Range xx.x) (Y açısına alternatif bir yöntem, eklediğiniz açı aralığı kadar açınız her tick başına +/- olacak)
-Kill sesi (Commentator 1 / 0)
-Brute Force Resolver (Anti-Aim Kullanan rakiplerinizi öldürebilmek için)
-Brute Force Custom Angles (Bruteforce_Angles 0, 90, -90) (Dokunmayın, çoğu senaryoda daha iyi değerler yok)
-Brute Force Custom Memory Tollerance (Bruteforce_Tolerance 0) (Buna da dokunulmasına gerek yok, kaç vuruş kaçırıldıktan sonra bir sonraki açıyı deneyeceğinin sayısı)
-Safepoint (Aim_Intersection 1 / 0) (Safepoint' in ne olduğuna internetten bakabilirsiniz)
-Fake-Lag Fix (Fake-Lag Kullanan rakiplerinize isabetli atış yapın)
-Sv_Cheats Bypass (Thirdperson ve diğer hile komutlarını kullanabilirsiniz)
-TrashTalk Bot (Kill başına sohbete rastgele aşağılama mesajı)
Elimden geldiğince özellikleri türkçeye çevirmeye çalıştım ancak takdir edersiniz ki bazılarına cidden karşılık gelen kelimeler bulmakta zorlanıyorum. Hilelerden anlayan arkadaşların sorun yaşayacağını zaten zannetmiyorum.
Kullanılışı: Counter-Strike:Source çalışıyorken Segregation.cpl ' a çift tıklayın.
İndirme linki:
Giriş Yap
NASIL KULLANILIR?
Giriş Yap
Segregation Kullandığım videolar:
Son düzenleme: