Seirei no Moribito

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
MV5BMDI4NDdjYWItMjJlZS00Y2IxLTliM2UtOTZjNDU2NjFiNmZiXkEyXkFqcGdeQXVyMTQ3MjMyMTYz._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Seirei no Moribito, fantastik ve macera türünde bir anime serisidir. Hikaye, bir kurgusal dünya olan Yogo Krallığı'nda geçmektedir.

Ana karakterimiz Balsa, bir savaşçı ve koruyucudur. Bir gün, Yogo Krallığı'nın Prensesi'nin hayatını kurtarmak için bir görev alır. Prenses Chagum, yasaklanmış bir varlığın bedeninde yaşayan bir ruha sahiptir ve bu onun hayatını tehlikeye sokmaktadır.

Balsa, Prenses Chagum'u korumak ve onu hayatta tutmak için tüm gücüyle çalışır. Ancak, onları takip eden düşmanları ve krallığın diğer tehlikeleri ile de başa çıkmak zorundadır. Balsa, güçlü savaş yetenekleri ve akıllıca stratejileriyle Chagum'u korurken, aralarında sıcak bir bağ kurarlar.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ancak, Kenji'nin eski arkadaşları, onu geri kazanmak için uğraşırken ve

Build Divide: Code Black​

kulüp, diğer kulüplerle çeşitli etkinliklerde yarışırken, olaylar biraz daha karmaşık hale gelir.

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bu animede işlenen hikaye insanı gerçek dünyadan alıp, eski çağlara, insanların uygarca yaşadığı bir döneme götürüyor. Müzikleri, insanı bu ortama sokmak konusunda son derece başarılı. Karakter tasarımları çok mantıklı. İnsanlar olgun ve yaptıkları yanlışların farkına vardıklarında hatalarını kabul etmeyi ve özür dilemeyi biliyorlar. Hikaye başlangıçta gösterilenden çok daha derin ve insanlık adına vermeye çalışılan pek çok ders içeriyor. Çizim olarak gerçekten çok detaylı çalışılmış olduğu ortada. Manzara ve arka plan çizimleri tek tek detaylandırılmış.
Lafı uzatmaya fazla gerek yok. Benim şu ana kadar izlemiş olduğum en doyurucu animedir. "Şurası da keşke biraz şöyle olsaydı" diyebileceğim tek bir yanı dahi yok. Tarzı içerisindeki en iyi yapıt.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Balsa, Prenses Chagum'u korumak ve onu hayatta tutmak için tüm gücüyle çalışır. Ancak, onları takip eden düşmanları ve krallığın diğer tehlikeleri ile de başa çıkmak zorundadır. Balsa, güçlü savaş yetenekleri ve akıllıca stratejileriyle Chagum'u korurken, aralarında sıcak bir bağ kurarlar.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
orta çağ animeleride güzel oluyor normalde filmlerini izlerim ama bunu izlemek daha nasip olmadı

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Çince animeyi çok sevmiyorum ama bu anime konu olarak beni benden alıyor diyebilirim

Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Eski japon tarihinde geçen animeleri seviyorum eline sağlık

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bu tarz animeleri sevemedim bi türlü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...