Onaylı Üye
ne almamaı önerirsin ?işlemci alabilirsin.
hacım google aradım bulamadım ama link atabilir misin bana ?bence ryzen 5 3500 u işlemci almalısın
ryzen 5 3500 benim anakart ile uyuşur mu rayzen marka işlemcileri hiç bilmiyorum hiçbir bilgim yok pişman olurmuyum diyede düşünmüyor değilimbence ryzen 5 3500 güzeldir alabiilirsin ve SSD alabilirsin
pişman olmassın araştır istersen biraz bende kullanıyorum hiç sorun yaşamadımryzen 5 3500 benim anakart ile uyuşur mu rayzen marka işlemcileri hiç bilmiyorum hiçbir bilgim yok pişman olurmuyum diyede düşünmüyor değilim
şuan benim kullandığım işlemciden iyimidir ?pişman olmassın araştır istersen biraz bende kullanıyorum hiç sorun yaşamadım
hacım o dediğin 2300 lira beni aşar birazekran kartını değiştirmeni öneririm 1660super alabilirsin
benim anakart ile uyumlu mudur ?senin islemcini ikiye katlar knk
peki bunu itel ile karşılartırsan hangi işlemci ile karşılaştırırdın ?Ryzen 5 serisi candır, kurtarıcıdır. Direk araştırmanı öneririm. Fiyat - Performans olarak üst seviyede.
peki hangisi uyumlu olur sence ?anakartına uygun bir işlemciyle başlaman güzel olur
hacım sen uçtun ya :Sişlemci i7 7700 bakabilirsin gerçi şuanda fiyatları uçtu.
az uçtum ama tekrar tekrar pc toplamaktansa bi kere çok para vermek daha mantıklıhacım sen uçtun ya :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?