selam arkadaşlar bana öneride bulunur musunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
amd ryzen 5 2600 tavsiye ederim bende kullanıyorum işlemci olarak
galiba ryzen için anakartı da değiştirmem lazım
Post automatically merged:

Yayın açtığında fazla veri harcamaya başlıyor sistem. Bu genel anlamda gerçekleşiyor. Şöyle ki; hem internetin bir yandan yoğun bir upload yapıyor anlıksal olarak, bu da çok fazla paket kaybı ping demek(bunun çözümü çok iyi bir internet bağlantısı olmasıdır) oluyor. Öte yandan kullandığın ekran kayıt programları sistemini fazla yorduğundan iyi bir işlemci, özellikle iyi bir ekran kartı ve en önemlisi de hepsi destekleyecek iyi bir oyuncu anakartı lazım. Bunların yanında raminin işlem yükünü kaldıracak frekanslara sahip olması ve de yeterli boyutlarda olması gerekiyor. Yeni nesil m.2 portlu ssd kullanmak gerekiyor artık. Teknoloji geliştikçe, gereksinimlerimiz de artıyor. Paran varsa hepsi hallolur dostum..

iyi forumlar..
hacım 2000 ltl ye kadar hallolur ise hedef koyalım yok olmaz dersen boşver idare etsin beni

Üye
6 HİZMET YILI
1151 pin anakartın var ona uyumlu olarak ryzen5 2600 işlemci alabilirsin

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
işlemci değişirsen oyun çok fazla artısı olmaz. ekran kartı değiş. tüksek birşey alacaksın muhtemelen işlemciyi ona göre seçmelisin

Üye
6 HİZMET YILI
2600 pini 1151 mi ?
özür dilerim kelime hatası yapmışım orda 2600 dengi diyecektim , kısaca şöyle özetlemek gerekirse senin anakarta ryzen işlemci takamazsın ama ryzen 2600 denk i5 8400 gibi bir işlemci alabilirsin.

anladım hacı önce ekran kartı o zaman
kesinlikle ekran kartın önceliğin olsun gerçi 1050ti da kötü bir ekran kartı sayılmaz , eğerki elindeki bilgisayarı elinden çıkarma şansın var ise inteli geç amd ye dön derim , ham daha uygun hemde amd kendini oldukça geliştirdi . ekran kartı olarakta armor rx570 4gb göre sistemini dizebilirsin ve oldukça işini görür

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
burdan yola çıkarak bütçene uygun şekilde işlemciyi ve ekran kartını rahatlıkla değişebilirsin

EDEPLE GELEN HÜRMETLE GİDER
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
mehrhaba arkadaşlar bilgisayarımda hedeflediğim parçaları aldım ama eskidi biraz şimdi yeni hedefler koymam lazım beni fazla zorlamadan neyi değiştirmemi önerirsiniz

anakart : msı z 270 pc mate
ekran kartı : msı gtx 1050ti
işlemci i3 7350k
ram : 16 gb
ssd: 250 gb
hdd: 500 gb

neyi değiştiryim ve ne alıyım ?
anakartın oc li mi ? i5-i7 destekler anakartın işlemci değiş ssd ye sistemi kur bilgisayarın uçsun 16 gb ram şimdi standart oldu zaten

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
anakartın oc li mi ? i5-i7 destekler anakartın işlemci değiş ssd ye sistemi kur bilgisayarın uçsun 16 gb ram şimdi standart oldu zaten
sistem ssd de kanka ne aiıyım işlemci ?

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
burdan yola çıkarak bütçene uygun şekilde işlemciyi ve ekran kartını rahatlıkla değişebilirsin
itopya türkiyede değil deme ?

bilmiyorum kanka hiç bişi yapmadım ama bi baksak beraber ?

EDEPLE GELEN HÜRMETLE GİDER
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
sistem ssd de kanka ne aiıyım işlemci ?

itopya türkiyede değil deme ?

bilmiyorum kanka hiç bişi yapmadım ama bi baksak beraber ?
özelden mesaj yazabilirsin kardeşim yardımcı olurum şimdi i7 ye parayı gömmederim i5 işini görürr 9600k gibi

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Sadece işlemciyi değiştirebilirsiniz ve hepsi bu kadar

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
getting a good processor, your machine will be very good configuration, I really advise

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...