- Konuyu başlatan
-
Onaylı Üye
galiba ryzen için anakartı da değiştirmem lazımamd ryzen 5 2600 tavsiye ederim bende kullanıyorum işlemci olarak
hacım 2000 ltl ye kadar hallolur ise hedef koyalım yok olmaz dersen boşver idare etsin beniYayın açtığında fazla veri harcamaya başlıyor sistem. Bu genel anlamda gerçekleşiyor. Şöyle ki; hem internetin bir yandan yoğun bir upload yapıyor anlıksal olarak, bu da çok fazla paket kaybı ping demek(bunun çözümü çok iyi bir internet bağlantısı olmasıdır) oluyor. Öte yandan kullandığın ekran kayıt programları sistemini fazla yorduğundan iyi bir işlemci, özellikle iyi bir ekran kartı ve en önemlisi de hepsi destekleyecek iyi bir oyuncu anakartı lazım. Bunların yanında raminin işlem yükünü kaldıracak frekanslara sahip olması ve de yeterli boyutlarda olması gerekiyor. Yeni nesil m.2 portlu ssd kullanmak gerekiyor artık. Teknoloji geliştikçe, gereksinimlerimiz de artıyor. Paran varsa hepsi hallolur dostum..
iyi forumlar..
2600 pini 1151 mi ?1151 pin anakartın var ona uyumlu olarak ryzen5 2600 işlemci alabilirsin
anladım hacı önce ekran kartı o zamanişlemci değişirsen oyun çok fazla artısı olmaz. ekran kartı değiş. tüksek birşey alacaksın muhtemelen işlemciyi ona göre seçmelisin
öylesi daha mantıklı. burda belirleyici olan bütçe tabi. diğer bişenler iyi seninanladım hacı önce ekran kartı o zaman
özür dilerim kelime hatası yapmışım orda 2600 dengi diyecektim , kısaca şöyle özetlemek gerekirse senin anakarta ryzen işlemci takamazsın ama ryzen 2600 denk i5 8400 gibi bir işlemci alabilirsin.2600 pini 1151 mi ?
kesinlikle ekran kartın önceliğin olsun gerçi 1050ti da kötü bir ekran kartı sayılmaz , eğerki elindeki bilgisayarı elinden çıkarma şansın var ise inteli geç amd ye dön derim , ham daha uygun hemde amd kendini oldukça geliştirdi . ekran kartı olarakta armor rx570 4gb göre sistemini dizebilirsin ve oldukça işini görüranladım hacı önce ekran kartı o zaman
anakartın oc li mi ? i5-i7 destekler anakartın işlemci değiş ssd ye sistemi kur bilgisayarın uçsun 16 gb ram şimdi standart oldu zatenmehrhaba arkadaşlar bilgisayarımda hedeflediğim parçaları aldım ama eskidi biraz şimdi yeni hedefler koymam lazım beni fazla zorlamadan neyi değiştirmemi önerirsiniz
anakart : msı z 270 pc mate
ekran kartı : msı gtx 1050ti
işlemci i3 7350k
ram : 16 gb
ssd: 250 gb
hdd: 500 gb
neyi değiştiryim ve ne alıyım ?
sistem ssd de kanka ne aiıyım işlemci ?anakartın oc li mi ? i5-i7 destekler anakartın işlemci değiş ssd ye sistemi kur bilgisayarın uçsun 16 gb ram şimdi standart oldu zaten
itopya türkiyede değil deme ?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapburdan yola çıkarak bütçene uygun şekilde işlemciyi ve ekran kartını rahatlıkla değişebilirsin
bilmiyorum kanka hiç bişi yapmadım ama bi baksak beraber ?anakartın oc li mi ? i5-i7 destekler anakartın işlemci değiş ssd ye sistemi kur bilgisayarın uçsun 16 gb ram şimdi standart oldu zaten
özelden mesaj yazabilirsin kardeşim yardımcı olurum şimdi i7 ye parayı gömmederim i5 işini görürr 9600k gibisistem ssd de kanka ne aiıyım işlemci ?
Post automatically merged:
itopya türkiyede değil deme ?
Post automatically merged:
bilmiyorum kanka hiç bişi yapmadım ama bi baksak beraber ?
getting a good processor, your machine will be very good configuration, I really advise
ne alıyım hacı bütçeyi fazla zorlamadan ?Sadece işlemciyi değiştirebilirsiniz ve hepsi bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?