Onaylı Üye
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Ben captaincold (Tekniker) wolftü nickim : VVoW[/FONT]
[font=Segoe UI, Trebuchet MS, Helvetica Neue, Vedrana, Arial, sans-serif]Bütün Dword Team hilelerinde yardımcı olurum diğerlerinde belki[/FONT]
Cold Hack, WLPX tarzı paralı hilelerde yardımcı olurum
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Bilgisayar,Anroid,PS3,PS4 Destek.. %100[/FONT]
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Steam,Origin gibi oyun platformlarında tam bilgim var her türlü sorunda yardımcı olurum[/FONT]
yazılı anlatım yaparım olmazsa tw,alpemix ilede yardımcı olabilirim
İyi forumlar..
iyi hileler..
[font=Segoe UI, Trebuchet MS, Helvetica Neue, Vedrana, Arial, sans-serif]Bütün Dword Team hilelerinde yardımcı olurum diğerlerinde belki[/FONT]
Cold Hack, WLPX tarzı paralı hilelerde yardımcı olurum
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Bilgisayar,Anroid,PS3,PS4 Destek.. %100[/FONT]
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Steam,Origin gibi oyun platformlarında tam bilgim var her türlü sorunda yardımcı olurum[/FONT]
yazılı anlatım yaparım olmazsa tw,alpemix ilede yardımcı olabilirim
İyi forumlar..
iyi hileler..