Selam arkadaşlar ben captaincold ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Ben captaincold (Teknikerwolftü nickim : VVoW[/FONT]

[font=Segoe UI, Trebuchet MS, Helvetica Neue, Vedrana, Arial, sans-serif]Bütün Dword Team hilelerinde yardımcı olurum diğerlerinde belki[/FONT]

Cold Hack, WLPX tarzı paralı hilelerde yardımcı olurum

[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Bilgisayar,Anroid,PS3,PS4  Destek.. %100[/FONT]

[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Steam,Origin gibi oyun platformlarında tam bilgim var her türlü sorunda yardımcı olurum[/FONT]

yazılı anlatım yaparım olmazsa tw,alpemix ilede yardımcı olabilirim

İyi forumlar..
iyi hileler..

Üye
10 HİZMET YILI
DWORD HACKİ 2-3 GÜNDÜR SORUNSUZ KULLANIYODUM AMA YAZILAR HEP KIRMIZI OLMAYA BAŞLADI SİTEYE GİRİNCE ARTIK SARI OLMUYOR HER ŞEKİLDE KIRMIZI DURUYOR OYUNU SİLİP KURDUM HİLEYİDE SİLİP KURDUM AMA OLMADI

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
mesege06' Alıntı:
DWORD HACKİ 2-3 GÜNDÜR SORUNSUZ KULLANIYODUM AMA YAZILAR HEP KIRMIZI OLMAYA BAŞLADI SİTEYE GİRİNCE ARTIK SARI OLMUYOR HER ŞEKİLDE KIRMIZI DURUYOR OYUNU SİLİP KURDUM HİLEYİDE SİLİP KURDUM AMA OLMADI

[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]ilk önce siteyi aç sonra hileyi aç  [/FONT][font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif][font='Open Sans', sans-serif]√[/FONT][font='Open Sans', sans-serif]√ olmazsa tw verebilirsin özelden[/FONT][/FONT]

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
mesege06' Alıntı:

Siteye girerken url kısmına memoryhackers.org olarak gir o .com olarak atar ama problem olmaz.

☄ ☄ ☄
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
mesege06' Alıntı:
YAPTIM GENE OLMADI ÖYLE :(

Dostum Bendede Arada Sırada Sarı Olmuyor Siteden Çıkış Yap Sonra Tekrar Giriş Yap Ve Tekrar Dene Olmazsa MhLoader'i Sil mhads setup ile tekrardan MhLoader'i Kur Oda Olmazsa Bilgisayarı Yeniden Başlat :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...