Selam ben lujın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Beyler selam hepinize size kendimi tanıtma gereği duydum önceden cg adlı forumda 2 yıldan fazla vakit geçirip elimden geldiğince yardım ettim ama aramızda geçen bir sorun yüzünden o forumu kalıcı olarak terkettim yöneticilerinin bilgisizliği benim gibi birçok kişinin o forumu terketmesini sağladı uzmanlık alanım ileri düzey c++ bilgim var ve kuzenimin bilgisayar tamircisi var orda 10 yaşımdandır çalışıyorum ve sistemsel hata üzerine uzmanlığım yüksektir tüm forum üyelerine saygılar LUJIN.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sizleri aramızda görmekten onore olduk efenim, nice iyi forumlara.

Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hoş geldın bro foruma

ENDLESS
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
hoşgedin kral umarım bu form senın icin güzel olur

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hoşgeldin dostum. hazır hemen bi soru sormak istiyorum sana. bilgisayarda oyun oynarken bir anda bilgisayar kitleniyor(bu aralar nadir olmaya başladı) ve güç düğmesinden kapatıp açmadan asla düzelme olmuyor. reset atmak istedigimde ve reset tuşuna bastıgımda ise 5 6 saniye sonra reset atıyor. normal şartlarda reset tuşuna bastıgım anda reset atar. çok araştırdım ama bir sonuca varamadım. hhd veya ssd sorun yaratıyor sandım başka pc de denedim sorun çıkarmadı. işlemci ekran kartı macununu yeniledim ısınmadan dolayıdır diye işe yaramadı acaba psu da mı sorun var bi yardımcı olurmusun

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
aleykümselam ben Zed Aramıza Hoşgeldin çay kahve bişiler alır mısin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...