Sitede böyle bir kısım varmış ilk konumu da burada açayım dedim
merhaba ben GG nikin niye GG derseniz bende biliyorum.
Siteye gelme amacım: Tabiki karşı takıma sürekli olarak gelip duran rus ve türk heçkırlar..
Yaşım: 21
Adım: Yusuf
Okul durumum: açık lise bilgisayar bölümünde okuyorum dersleri bitirdim mezun olmak için kredileri tamamlamaya çalışıyorum
Genelde pc`de takılmayı severim oynadığım bi kaç oyunda daha var bunun haricinde csgo`yu 2015 yılından beri oynuyorum ve en fazla gördüğüm rank nova 3
Eskilerden s4league sağolsun bu heçkırlık işiyle baya bir içli dışlıydım (hile yapmak değilde kullanmak açısından içli dışlı
) taki hile yüzünden pc hacklene kadar. O Günden sonra bir daha hile kullanmayıp o oyunuda bırakma kararı aldım aslında hala hile kullanmak açısından biraz şüpheliyim ama bakıcaz artık
burda sürekli gözükmeye bilirim ama benide bu şekilde tanımış oldunuz oruç tutan kardeşlerimizin orucunu Allah kabul etsin iyi aimli günler size.
Siteye gelme amacım: Tabiki karşı takıma sürekli olarak gelip duran rus ve türk heçkırlar..
Yaşım: 21
Adım: Yusuf
Okul durumum: açık lise bilgisayar bölümünde okuyorum dersleri bitirdim mezun olmak için kredileri tamamlamaya çalışıyorum
Genelde pc`de takılmayı severim oynadığım bi kaç oyunda daha var bunun haricinde csgo`yu 2015 yılından beri oynuyorum ve en fazla gördüğüm rank nova 3