Seçkin Üye
işlemci vb herşey size göre istediğinizi gönderebilirsiniz
| İşlemci |
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
|
Giriş Yap
|
| Anakart |
Giriş Yap
|
Giriş Yap
|
| Ekran Kartı |
Giriş Yap
|
Giriş Yap
|
| RAM Bellek |
Giriş Yap
|
Giriş Yap
|
| SSD |
Giriş Yap
|
Giriş Yap
|
| Kasa |
Giriş Yap
|
Giriş Yap
|
| Güç Kaynağı |
Giriş Yap
|
bunla ne gibi oyunlar oynanır
İşlemci Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapAnakart Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapEkran Kartı Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapRAM Bellek Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapSSD Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapKasa Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapGüç Kaynağı Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
zaten sistem parasının yarısından fazlası anakarta gidiyor usta 10k altı iyi ekran kartı yokki :dekran kartı çok önemli hangi sistemi toplarsan topla ekran kartı güçlü olsun.
o bilgisayar ile oynayamayacağın oyun yok rdr2 gibi bir oyunu bile full ayarlarda akıcı oynayabilirsinbunla ne gibi oyunlar oynanır
rdr2 falan aldım hocam ama şuanki laptop aşırı çöp ondan oynayamıyorum 95 tlyken almıştm şuan 1150 tl olmuşo bilgisayar ile oynayamayacağın oyun yok rdr2 gibi bir oyunu bile full ayarlarda akıcı oynayabilirsin
500tl daha koy gerçek at satın alrdr2 falan aldım hocam ama şuanki laptop aşırı çöp ondan oynayamıyorum 95 tlyken almıştm şuan 1150 tl olmuş
Katılıyorum bu sistem 4 k da bile hemen hemen iş yapar
İşlemci Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapAnakart Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapEkran Kartı Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapRAM Bellek Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapSSD Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapKasa Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapGüç Kaynağı Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ne oynamayı düşünüyonişlemci vb herşey size göre istediğinizi gönderebilirsiniz
aga ama temiz bulmak zor yaw bulabilirsen atabilr msn rx serisi de güzel gibi aslındaDostum ben sistem önerisi değil de tavsiye vereceğim , Eğer çok sıfır olsun takıntın yoksa şu an ekran kartı fiyatları ciddi anlamda düşüşte 2.el bakabilirsin , testlerini yapar alırsın. Yarı yarıya fark ediyor 3060Ti almak yerine 3080 alabilirsin.
knk rdr2 gta 5 valorant battlefield 5 r6 asetto corsa grafik modlu falanne oynamayı düşünüyon
o pc ile istediğin oyunu rahat bir şekilde oynayabilirsinbunla ne gibi oyunlar oynanır
knk oyun oynamak için kullanmıcam ki habire render işlerini falan biraz biliyorm2.el topla reis napıcan pc'yı 2 sene sonra bıkarsın oyun oynamaktan
tamam sağolo pc ile istediğin oyunu rahat bir şekilde oynayabilirsin