Seçkin Üye
Sapphire RX570 pulse gddr5 256bit amd redeon dx12 şimdi test ediyorum pcyi kapatım 2. monitörü tek başına test edicem bunlar 2. testler iyice emin olmak için 2si birden kullanınca oluyor problem :SEkran kartı girişlerinde bir problem olabilir sürücü kaynaklı olabilir ekran kablosunda olabilir vs. Ek olarak ekran kartı modelin neydi ?
Rx400/500 serisi kartlarda ekran kartı girişlerinde problem olduğu durumlar yaşanıyor. Farklı bir sokete takarak deneyebilirsin.Sapphire RX570 pulse gddr5 256bit amd redeon dx12 şimdi test ediyorum pcyi kapatım 2. monitörü tek başına test edicem bunlar 2. testler iyice emin olmak için 2si birden kullanınca oluyor problem :S
ekran kartnda olan girişlere baktınmı kanka ? orada bir sorun varmı*?
Sarı olarak işaretlediğin girişler display port girişleri 2. bir seçenek olarak dönüştürücü kullanıyorsan dönüştürücünde bir problem olabilirŞimdi görseldeki ekran kartıma mavi ile işaretli olan şuan onu test ediyorum sıkıntı yok kapanmıyor ana ekranıda 1 saate yakın test ettim sıkıntı yok Şimdi Mavi renkle işaretlediğim 2. monitör Kırmızı ile işaretlediğim 1. monitör sorun yok test ettim 2. monitörde yarım saat oldu sıkıntı yok problem ne arkadaşlar :S 2si birden olunca ne olabilir bundan sonra tekrar çiftleyeceğim (buarada sarı ile işaretledğim girişler ne işe yarıyor
Amd nin driverlerinni hepsini programlar temizleyip en güncellerini kurdum yok sanırım 2. monitörün kablosunda problem olabilir dönüştürücü ile alakalı 8 saattir test yapıyorum her portta 2. monitör 2 defa kapandı tek calısırken ama 1. si hiç kapanmadı tekli testlerdeEkran kartı girişinde sorun olabilir ya da ekran kartını güncellemeyi denemelisin.
Galiba haklısın monitörü aldıgım yere gidicem ya kabloyu değiştiricem yada bu aldıgımı geri verip biraz daha para bayılıp direk hdmi girişi çıkışı olan monitör alıcam bakıcam yarın artık :S ama hangi foruma baksam çift monitörü kapanan insanların hiç biri benim sorunum çözüldü dediğini görmedim bütün konuların ucu acık kalmış yandık valla yaniSarı olarak işaretlediğin girişler display port girişleri 2. bir seçenek olarak dönüştürücü kullanıyorsan dönüştürücünde bir problem olabilir
2 sini birlikte dene bak bakalım olucakmı olmazsa poverlede alakalı ola bilir 2 güç kaynağını kullanamıyorŞimdi görseldeki ekran kartıma mavi ile işaretli olan şuan onu test ediyorum sıkıntı yok kapanmıyor ana ekranıda 1 saate yakın test ettim sıkıntı yok Şimdi Mavi renkle işaretlediğim 2. monitör Kırmızı ile işaretlediğim 1. monitör sorun yok test ettim 2. monitörde yarım saat oldu sıkıntı yok problem ne arkadaşlar :S 2si birden olunca ne olabilir bundan sonra tekrar çiftleyeceğim (buarada sarı ile işaretledğim girişler ne işe yarıyor
Bugun kadıkoyde birtane bilgisayar tamircisine sordum bazı dönüştürücülerde 5v güc girişi olan dönüştürücü gösterdi güç yetmiyor olabilir dedi Peki iki monitörün kapanması normalmi dediğimde normal dedi monitörü satan pcciyi aradım sizin monitör 220v pirizden alıyor zaten tarzında şeyler söyledi (şimdi burada 220v monitör alıyor ayrıca dönüştürücü usb ile beslenenlerden var acaba hangi bilgisayarcı haklı burada) bu arada oyuna girince daha hızlı gidiyor iyice kafam bulandıDönüştürücüler tek başlarına sorunsuz çalıştığı için ve ek güç girişleri olmadığından dönüştürücünü değiştirmeni tavsiye ederim bilinen bir Bilgisayar Mağazasına gidip başka dönüştürücü deneyebilirsin.
Güncellemeri felan yapıldı düzelme yokDriverlarını güncelle olmazsa ekran kartı girişinde problem olabilir
Arkadaşlar sorun devam ediyor kabloları değiştirmeye gidiyoprum monitörün çeviricide dahil Akşam eve gelip test edip bilgi vericem hiç bir forumda çözüm yokGüncellemeri felan yapıldı düzelme yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?