Selamun aleyküm arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Merak ettiğiniz herşeyi sorun cevaplıyacağım biraz sohbet edelim :)
bende size birşey sorayım . Yaşım 22 ve bir şifresini kurtarma bilgilerini bilmediğim gmail hesabım var, telefonum kayıtlı ancak teli simi kapattırdım kod alamıyorum
bu gmailde benim bütün fotoğraflarım var en önemlisi vefat eden babamla tek fotoğrafımda onda mail attım ama alamadım varmı fikriniz bu numara hayla kullanılmıyor ama faturalı olarak veririz dıyorlar 2 sene sözlesmeli onuda alma şansım yok :) ---- Konu Hakkında bilgisi olmayan kardeşlerim sorununuz varsa yazın çözüm bulalım muhabbet edelim.

22. yaşıma kadar oyun oynadım işten oyun oynamak için kaçardım işe gitmezdim hemen hemen her oyunda hile ile oynardım . son 2 haftada hiç bir oyunda zevk almamaya başladım
sanırım bi anda olgunlaştım heralde ondan :D bu arada belki fikri olan olur kuzenim bir program yapmış lolde rp si yokken başka hesaba bişeyler gönderiyor ama satın alamıyor sadece hediye atabiliyor ama hesaplar o gün ban yiyor bunu aşabilirmiyiz

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
aleyküm selam kardesim bunu aşabilmen cok zor ban sistemi rp konusunda çok sağlam çalışıyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
adına üzüldüm google yardıma ulaşırsan belki yardım edebilirler bide riot hediye göndermeleri devre dışı bıraktı ona rağmen gönderebiliyorsan ondan ban yiyor olablilir

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
aleyküm selam, senin adıne üzüldüm kral..

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Aleyküm selam belirtmek isterim ki artık eskisi gibi değil sistemler sağlam geliştiriliyor eğer kurtarma adına hiçbir veri girmemişsen kurtarman zor benimde başıma gelmişti :(

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
özel numara çıkartamıyor musun ya o kapattırdın kayıtlı olan numarayı çıkarttır

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Gmail şifremi unuttum kısmından ilerleyerek bir forum gönderirseniz sizden kimlik fotoğrafınız veya bazı bilgiler istenilir bunları tam olarak verirseniz size yardımcı olma şansları var şansınızı deneyin derim umarım alırsınız.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Aleyküm selam cok geçmiş olsun lolün para kaynağı rp onuda yem etmez bence kolay kaolay

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dd u tried contacting google support team maybe that can help you

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Aleyküm Selam Telefona Ulaşamıyorsan Ve Kurtarma Epostanda Mevcut Değilse Alamazsın Kusura Bakma Bu Arada Allah Rahmet Eylesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...