Selamun Aleyküm Beyler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
13 Aralık 2015 tarihinden beri aranızdayım baya uzun bi süre, öncelikle hepinize merhaba demek için bu konuyu açtım. Adım Berkay 17 yaşındayım yanlış hatırlamıyorsam 2014 tarihinde memoryhackers wolftü da bir hile çıkarmıştı takla felan böyle efsaneydi çoğu kişi kıskanmıştı. Bazı kişiler name esp bile yapamıyorken onlar yeni özellikler çıkartıyorlardı. Konuyu biraz uzattım kusura bakmayın :D şöyle bakınca 2015 den buyana baya bi büyük bir Aile olmuşuz İnşallah daha da büyüyeceğiz.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Aleyküm Selam Allah'ın selamını almamak olmaz.Bence bu konuyu kaldır çünkü bu bir ban sebebi. Anasayfa'ya dönüp aşağı inersen tanışma bölümümüz var orayı ziyaret edip bu konuyu oraya aç derim çünkü boşuna konu açmak ban sebebi.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
aleyküm selam baya eskisin ama aktif değilsin galiba

Üye
8 HİZMET YILI
13 Aralık 2015 tarihinden beri aranızdayım baya uzun bi süre, öncelikle hepinize merhaba demek için bu konuyu açtım. Adım Berkay 17 yaşındayım yanlış hatırlamıyorsam 2014 tarihinde memoryhackers wolftü da bir hile çıkarmıştı takla felan böyle efsaneydi çoğu kişi kıskanmıştı. Bazı kişiler name esp bile yapamıyorken onlar yeni özellikler çıkartıyorlardı. Konuyu biraz uzattım kusura bakmayın :D şöyle bakınca 2015 den buyana baya bi büyük bir Aile olmuşuz İnşallah daha da büyüyeceğiz.
as

Üye
10 HİZMET YILI
Aleyküm selam bende Caner 2016 da kayıt olmuşum hesabı tekrar geri buldm aktif üye olunca büssürü yararlı konu açıam h.g bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...