Sene olmuş neredeyse 2023 hala ban attırmayan düzgün bir LoL scripti yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
arkadaşım mh scripti ile her maç çok agresif oynuyor ve 50 level oldu 0 hesabı hala ban yemedi

ABOBA
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sorunun motivasyonda ve nesillerin değişmesinde yattığını düşünüyorum (oyunda çok az insan kalıyor)

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar Sene Olmuş 2022-2023 Hala birtane düzgün sc yok ban attırmadan rahat rahat oynuyabileceğimiz ama yabancılara baktığım zaman binlerce hileleri var zaten bizimkilerde kaynak kodlarını çalıp yapıyor aynısında bir güncellemede hepsi patlıyor neden ülkemizdeki yazılımcılar gerçekten hakkıyla düzgün bişe çıkartıp rahat oynamamızı sağlıyamıyolar birşeydede dış ülkelerden önde olalım ekonomide geriyiz üretimde geriyiz hilelerdede geriyiz xD
Zaten rekabetçi oyunlarda hile kullanamama ön planda sen nasıl hile ile oyun oynamak istiyorsan oyun yapımcılarıda bunun zıttı oynana bilir bir oyun ve rekabet düzeyin yüksek olması için çalışıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bunlar hep amerkianın oyunları yoksa cıkar ban atmayan

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Yıl 2023 fakat hile geliştiricilerimiz gelişmiş olsada aynı şekilde hile korumalarıda gelişmiş durumda. Özellikle forumumuzdaki hileler ücretsiz olmasına rağmen piyasadaki tüm hileler kadar hızlı güncellenip aktif oluyor. Buradaki ekip en iyisini yapıyor, uzaktan dil atıp "hilede geliştirelim kendimizi" diyeceğine git geliştir kendini bi hile yaz bakalım yapabiliyor musun!

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sitenin güncel hilesini kullandım ve ban yemedim hocam

“İstikbal Göklerdedir “
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hile yapmak nasıl biş bilmem ama bence kolay bir iş özelikle ücretsiz olarak yayınlandığı zaman sonuçta şuanki her hile için arka planda uğraşan zaman ayıran ve bizden ücret talep etmeyen grup var çok saygı duyuyorum inan para isteseler haklarıdır böyle forumların arasında bir burda aktifim çünkü a-z ye çok sağlam bir forum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aga hileler çıktığı gibi ona göre de anti hile yazılımı çıkıyor yani nerden baksan kısır döngü bu konuda bir şey yapılabileceğine inanmıyorum

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
üstad ioz kısa ve öz olarak söylemiş söyleyeceğini spricti paralı alsan da mh den de kullansan da ban sorununu asla çözülmez
isterse hilenin yazılımı sadece sende olsun o hile yine ban atar.

zyzz legacy
Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
ban yemek için aşırı kaşınmak lazım hocam

Üye
3 HİZMET YILI
sitedeki lol sc suan ban atmıyor 2 gündür oynuyor arkadaş

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk birazda sana bağlı bu mesele çok rage oynarsan 4 5 repden sonra kırmızı oyuncu damgası yiyip banı yersin dodgeyi genel olarak kapatıyom 4 aydır 0 sıkıntı

:d
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kanka 1 aydır kullanıyorum sitedekini hala ban yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yani alabilirsin ama bedeavalar ban atar

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
paran varsa öyle hileler var ama ucuk fiyatlar :D Sağ olsun mh yöneticileri bize ücretsiz sunuyor

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
mh yıllardır ücretsiz olarak hile paylaşıyor, adamların politikası bu zaten. LRP legit kullanıldığında da ban yemeyen yüzlerce kullanıcı var

valorant mesela 1-2 gün önce tekrar erişime açtılar ve normalde hileler haftalık olarak satılırken burda belli bir üye grubuna tamamen ücretsiz, bu siteye bunları yazman garip olmuş

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar Sene Olmuş 2022-2023 Hala birtane düzgün sc yok ban attırmadan rahat rahat oynuyabileceğimiz ama yabancılara baktığım zaman binlerce hileleri var zaten bizimkilerde kaynak kodlarını çalıp yapıyor aynısında bir güncellemede hepsi patlıyor neden ülkemizdeki yazılımcılar gerçekten hakkıyla düzgün bişe çıkartıp rahat oynamamızı sağlıyamıyolar birşeydede dış ülkelerden önde olalım ekonomide geriyiz üretimde geriyiz hilelerdede geriyiz xD
hocam lleborn yedirmiyor diye biliyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...